Evelyne Bardyn, VISITFLANDERS ziet haar stand als de brug tussen het rijke historische erfgoed van vroeger en het erfgoed van morgen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Een brug tussen ons rijke culturele erfgoed van vroeger en het erfgoed van morgen.

Voor Evelyne Bardyn, hoofd van het congresbureau van VISITFLANDERS, zijn dit drie intensieve en spannende dagen, met veel afspraken en een drukke agenda voor alle leden van haar team en de aanwezige partners.

Zoals ze het zelf zegt: “We zijn hier om de troeven van Vlaanderen te tonen, en om in contact te komen met belangrijke beïnvloeders uit de meetingindustrie. Met onze 13 partners uit Vlaanderen en de steden Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven en regio Limburg focussen we op het aantrekken van internationale associaties met een link naar onze economische groeisectoren en toeristische troeven.

Onze Flanders, state of the art-stand verbindt ons rijke culturele erfgoed, de meesters uit het verleden als Rubens, Bruegel en Van Eyck, met het erfgoed van morgen. Want in Vlaanderen bouwen experts aan de toekomst. En waar kunnen ze dit beter dan tijdens een congres, in interactie met andere experts.  Vlaanderen heeft tal van expertisecentra en baanbrekende bedrijven die sterk bezig zijn rond hi-tech, gezondheid en innovatie. Op de stand is de 3D geprinte maquette  de ster van de show. We zijn met Vlaanderen pionier in het 3D-printen. De congresstoelen refereren naar onze historische troeven, en unieke special meeting venues. Het prikkelt de nieuwsgierigheid van de meeting planner en laat dit net de ideale gespreksopener zijn.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau Vlaanderen – Toerisme Vlaanderen – Meet in Flanders

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wat kan jij doen om jouw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau te tillen? – Seminar@home

Bedrijfsevenementen kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. De succesfactor is duidelijk: een unieke locatie ...

The city of Antwerp is more than a port; it’s also a harbor for creativity

Antwerp is ‘A’-typical destination with a convention center within a Zoo! An historical destination ...