Event Flooring Services wordt Cover Flooring

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Tijdens de BEA Awards kon u reeds kennismaken met een nieuwe naam in de sector: Cover Flooring. Toch is deze specialist in tijdelijke vloerbekleding geen nieuwe speler zonder ervaring. Cover Flooring is namelijk de nieuwe naam van Event Flooring Services en het Nederlandse Hebo Flooring Solutions, die vanaf 1 april 2019 samen onder deze naam verder gaan. Normen en waarden worden op elkaar afgestemd om one big family te vormen: een dynamisch, efficiënt en professioneel team, dat zin heeft om met uw project aan de slag te gaan en zijn grenzen letterlijk en figuurlijk voor u te verleggen.

Met creatieve, innovatieve vloerbekleding zorgt Cover Flooring ervoor dat uw evenement naar een hoger niveau getild wordt. Uw bezoekers ervaren een wow-gevoel zodra ze binnenstappen in die fascinerende wereld. Een unieke aankleding kenmerkt immers een geslaagd event en creëert een buitengewone beleving voor iedere bezoeker. Het is de eyecatcher van de avond én blijft nog een hele tijd nazinderen. Cover denkt met u mee, zodat men samen een stapje verder kan gaan.

U hoeft zich geen zorgen te maken. Uw vragen zijn voor Cover een uitdaging. Het creëren van innovatieve vloerdecoratie is immers de trots van Cover. Volgens uw wens, innovatief, duurzaam, flexibel,… met een ervaren team en kwalitatieve materialen. De wensen van de klant staan honderd procent voorop. We zorgen graag voor een open, eerlijke, enthousiaste en warme sfeer.  Want dat is wie we zijn en dat is hoe we willen werken. In de nieuwe naam én in de nieuwe slogan komt dat perfect tot uiting: ‘We’ve got you covered’!

Wil je graag op de hoogte blijven? Zeer binnenkort kan u terecht op onze nieuwe website: www.coverflooring.com.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Cover Flooring – Tijdelijke Vloerbekleding

Shares

You May Also Like

Bagatelle summer bar, een unieke zomer locatie, pal aan zee

Ostend Sea P’Lace pakt voor het 2de seizoen uit met hun eigen summer bar ...

Gentopia opent de Gentse Feesten voor families met een ludieke battle

Het Zuidpark is de place to be voor families met kinderen tijdens de Gentse ...

Zomer in Kasteelhoeve Wange

Op zoek naar een zonnige plek voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding in de ...

Teambuilding in Domein Polderwind? Yes, you can!

In het West-Vlaamse Zuienkerke, middenin de polders, tussen het historische Brugge en badstad Blankenberge ...

MR Congrès élections locales 2018 à la Wild Gallery

La Wild Gallery a eu l’honneur d’accueillir le Mouvement Réformateur (MR) pour son congrès ...