Event Lounge: ecologische reus in Brusselse evenementenscene

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Reeds tien jaar lang is Event Lounge een begrip in de Brusselse evenementenscene. Een reputatie die het resultaat is van een voortdurende inzet op evolutie met de huidige ontwikkelingen alsook door in te spelen op de ecologische uitdagingen van vandaag.

Voor General Manager Gilles Poot Baudier is dit succes te danken aan de gedrevenheid van zijn ganse team inzake het beleid van kwaliteit, gastvrijheid en service, alsook de inspanningen die worden geleverd inzake technologische innovatie en de gemaakte investeringen voor de modernisering van de venue. Event Lounge draagt duurzaamheid nog steeds hoog in het vaandel bij de algemene managementbeslissingen van de locatie alsook tijdens events. Zo werden twee ecologische labels behaald, m.n. EcoDynamique en Green Key, die bedrijven belonen voor hun milieudynamiek en de vooruitgang op dit gebied. Afgelopen jaar plaatste Event Lounge bovendien 900 zonnepanelen die 50% van de benodigde energie kunnen produceren, alsook vier laadstations voor elektrische of hybride voertuigen.

In tien jaar tijd is deze venue geëvolueerd tot een van de Brusselse marktleiders voor het hosten van elk type event dankzij het multifunctionele karakter van de locatie en de oplossingen die tailormade aan de klanten worden aangeboden.

De opties zijn dan ook legio. Op het gelijkvloers beschikt Event Lounge over drie moduleerbare ruimtes, trendy en elegant, voor maximaal 1.150 gasten. Op de eerste verdieping is er het businesscentrum, inclusief ultramoderne faciliteiten, met drie conferentie- of workshopruimtes, zes vergaderruimtes en een lounge. De state-of-the art technologie vervolledigt het plaatje: professionele internetverbinding (300Mb/s) en  drievoudige laserprojectie (22m x 5m).

Top vergaderlocatie in Brussel – Event Lounge

Shares

You May Also Like

Soundfield steekt zorgsector hart onder de riem met lichtprojectie

Onlangs nam  Soundfield deel aan de Belgisch-Nederlandse grensoverschrijdende projectie ‘Light the Sky’, een actie ...

The Event Cure – The Event Pilots & Streamdis

THE EVENT CURE Laat je evenement niet verloren gaan! Na maanden voorbereiding en vol ...

Golazo verplaatst evenementen voorzien t.e.m. 1 juni

Het is intussen voldoende duidelijk: we moeten allemaal de maatregelen ter verdere verspreiding van ...

Boost je immuniteit

Door de coronavirus zitten we opeens thuis, wordt ons dagelijkse routine (werk, school, gezin, ...

Keep Moving: bewegen voor de zorgverleners

Blijf bewegen en steun de zorgverlener van jouw hart! Loop, wandel of fiets op ...