Event Masters lanceert Global Festival Game

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Door het festivalseizoen van 2020 werd – om welbekende redenen – een streep getrokken. Nu ook de festivalzomer van 2021 op de helling staat, werd het voor teambuildingexpert Event Masters tijd om een inhouse game te ontwikkelen in festivalthema.

De Global Festival Game is een volledige en complete online teambuilding. De laatste maanden zitten online teambuildings serieus in de lift. En dat is niet abnormaal. Een jaar thuiswerken laat bij veel bedrijven zijn sporen na. Met de Global Festival Game voegt Event Masters nog een sterk online concept toe aan het reeds bestaande portfolio van online teambuildings.

Op 1 en 27 april kan je de Global Festival Game trouwens zelf beleven.

De ultieme festivalvibe

De echte festivalbeleving vervangen wordt moeilijk, maar deelnemers aan de Festival Game zullen zeker niet op hun honger blijven zitten. Inloggen doe je via eender welke video conferencing tool. Tijdens het online festival bezoek je zoveel mogelijk podia, ontdek je acts en los je de bijhorende raadsels en challenges op. Op elk podium vind je een andere muziekstijl en uitdagingen om je festivalkennis bij te schaven. Doel: festival points verzamelen. Bedrijven die willen kunnen de bijhorende festivalbox bestellen om hun werknemers thuis te verrassen en ze in de sfeer te brengen voor de teambuilding.

Event Masters organiseert regelmatige sneakpreviews van haar nieuwste teambuildingconcepten. Wie de Global Festival Game alvast wil beleven, kan dit op 1 en 27 april. Via de registratiewebsite ( https://sneakpreview.eventmasters.be/ ) schrijf je in met een team van maximum vier collega’s.

Internationale uitrol

Deze online teambuilding wordt tevens beschikbaar gesteld in het internationale netwerk van Catalyst Global Teambuilding. Dit zal ervoor zorgen dat je de Global Festival Game in maar liefst 90 landen van over de hele wereld zal kunnen spelen.

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

OneZero, je eigen tv kanaal om met je collega’s te connecteren

Zoek de connectie Een team ondernemers start een nieuw productiehuis, OneZero, om medewerkers opnieuw ...

TOPCHEF DAVID MARTIN (LA PAIX 2*) TWEE JAAR EXCLUSIEF BIJ GOURMET INVENT

Tweesterrenchef David Martin tekent voor twee jaar exclusief bij topcateraar Gourmet Invent. De topchef ...

16 jaar ondernemen, waarvan de laatste 8 jaar in de Champions League…

Eventonline bestaat 16 jaar vandaag, wanneer ik terugkijk naar hoe het allemaal begonnen is, ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.