Event Masters valt drie maal in de prijzen op de TM Travel Awards

Post Image
Post Image

Op vrijdag 15 november 2019 vond de 22ste editie van de TM Travel Awards plaats in de grootste hotelbalzaal van België. Die van het Hilton Antwerp Old Town hotel aan de Groenplaats. De awardshow wordt elk jaar georganiseerd door Travel Magazine, het leidinggevend vakblad voor reisprofessionals in België en Luxemburg. De awards belonen de reisorganisaties en MICE-bedrijven voor hun toewijding om telkens weer het niveau van de industrie naar een hoger niveau te tillen. Dit jaar mocht Event Masters maar liefst drie awards mee naar huis nemen.   

Dankzij de jury en de online voting door ‘reisprofessionals’ mocht Event Masters twee van haar drie nominaties verzilveren. Zo nam het bedrijf de award voor ‘Best Professional Conference Organizer of the Year’ en ‘Incoming Excellence 2019’ mee naar huis. De awards zijn een mooie bekroning voor de teams die er dag in, dag uit voor gaan om de binnen-én buitenlandse klanten een geschikte event ervaring te bezorgen.

Bovendien ontving oud-collega Peter Van Avermaet een ‘Lifetime Achievement Award’ voor het pionierswerk dat hij verrichtte om samen met enkele leeftijdsgenoten de incentivesector uit te bouwen en op de kaart te zetten. Peter ontvangt de award voor zijn gehele carrière en was ook bij Event Masters een zeer gewaardeerde collega.

Best Professional Conference Organizer & Incoming Excellence 2019

De twee overige awards zijn voor de PCO -en DMC-afdeling van het bedrijf.

Onlangs organiseerde de PCO-afdeling van Event Masters nog een event in de vernieuwde Handelsbeurs te Antwerpen. “We willen onze klanten altijd de meest innovatieve technologieën en originele locaties aanbieden. Onze congressen zijn steeds het resultaat van de uitgebreide know-how die Event Masters te bieden heeft als eventbureau”, aldus Jan Van den Broeck, head of PCO&DMC.

De organisatie van congressen, conferenties en meetings wordt daarbij vaak bijgestaan door de DMC-afdeling, die alle ‘incoming business’ naar België behandelt. Transfers, hotels, locaties en originele activiteiten. Met de expertise van de inhouse specalisten helpen ze elke internationale klant in België verder.  Vanaf nu mag het bedrijf zich dan ook ‘Best Professional Conference Organizer of the Year’ noemen en blinkt het uit in Destination Management met de ‘Incoming Excellence’-award.

Nominatie Best Incentive travel agency of the Year

Vorig jaar mocht het eventbureau uit Willebroek zich ‘Best Incentive Travel Agency of the Year’ kronen. Olivier Meyskens, managing partner en Director Mice: “Vandaag de dag is onze incentive-afdeling verdubbelt in aantal. Met de komst van vier Thomas Cook incentivespecialisten heeft ons bedrijf een vaste voet aan de grond in de sector. Spreekt voor zich dat we er met ons team alles aan gaan doen om volgend jaar die award weer in de wacht te slepen”.

Event Masters biedt al 25 jaar een totaalaanbod op vlak van events. Van teambuildings over congressen en internationale meetings tot incentives en volledig op maat gemaakte events zoals personeelsfeesten en productlanceringen. Meer info vind je op www.eventmasters.be.

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

Welkom in het gloednieuwe Residence Inn by Marriott Gent!

Residence Inn by Marriott is het nieuwste hotel in Gent, pas geopend in november ...

Geef je toonzaal of Beursstand een make-over met mobiele lichtbakken

Wil je met je beurswand alle aandacht naar je toetrekken op een grote beurs? ...

One-on-One met Yves Van Dijck, Zaakvoerder Salons & Traiteur Magnus

In de reeks ‘One-on-One met … ‘ interviewde Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, ...

HotelloTOP België 2.0: Ready for the Future!

Netwerkorganisatie HotelloTOP België timmert al vijf jaar aan de weg om de hotellerie in ...

Essenscia Vlaanderen wakkert liefde voor STEM aan bij Technopolis

Het hart van Essenscia Vlaanderen, de sectorfederatie van de chemie en life sciences, loopt ...

Mijn nieuwe thuis in Brussel: The Dominican

Je hebt zo van die hotels die je gewoon eens wil bezoeken … En ...