Event Masters wint ‘Incentive Travel Agency of the Year’ – award

Post Image
Post Image

Op 16 november 2018 vond de 21ste editie van de TM Travel Awards, georganiseerd door Travel Magazine, plaats in het Hilton Antwerp Old Town hotel. Event Masters uit Willebroek mocht die avond de award voor ‘Incentive Agency of the Year’ mee naar huis nemen. Een kroon op het werk van de incentive afdeling van het eventbureau, dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het organiseren van Incentivereizen.

De TM Travel Awards werden al voor de 21ste keer georganiseerd door Travel Magazine, het leidinggevende vakblad in de reiswereld voor België en Luxemburg. Traditiegetrouw ging het galadiner door in het Hilton Antwerp Old Town hotel en werd de avond gehost door Robrecht Willaert, directeur en hoofdredacteur van Travel Magazine.

De award is voor Event Masters een bekroning van het werk. Event Masters is niet alleen nationaal actief, maar heeft met zijn ‘World’-afdeling ook heel wat internationale ervaring. Zo organiseert het bedrijf niet alleen evenementen in binnen-en buitenland, maar promoot Event Masters als DMC (Destination Management Company) België ook bij buitenlandse bedrijven. Omgekeerd neemt Event Masters dus ook Belgische bedrijven mee naar het buitenland voor een Incentive.  Dit jaar trok het bedrijf met klanten onder meer naar bestemmingen zoals Malta, Toscane, IJsland, Singapore, de Noorse Fjorden, Senegal en Abu Dhabi. Het zijn niet alleen de pure incentivereizen, maar ook meetings of congressen in het buitenland.

Olivier Meyskens, managing partner en CFO bij Event Masters: “Ik begon met de incentive afdeling in 1995 en tot op de dag van vandaag groeit onze afdeling ook nog steeds. Zo slagen we er steeds in om creatieve programma’s voor te leggen aan onze klanten en met gebruik van de allerlaatste technologieën verhogen we de beleving voor, tijdens en na het event. Deze award is een beloning voor onze mensen die er dag in, dag uit steeds voor gaan om de best mogelijke incentive reis neer te zetten voor onze klanten. Wij zijn trots.”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’

Onlangs organiseerde AccorHotels het event Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’ voor ...

Nieuwe GM voor Ramada Plaza Antwerp

Sinds oktober heeft Ramada Plaza Antwerp een nieuwe General Manager, m.n. Maurits van Zwol. ...

New Balls Please toont dat AZ Klina klaar is voor de toekomst in het Kasteel van Brasschaat

Deze jaarlijkse Huisartsenreceptie van AZ Klina waar de nieuwe specialisten aan de verzamelde huisartsen ...

BEA Awards 2019: De 20 finaleprojecten worden aan het publiek voorgesteld

De Jury van de BEA Awards 2019 heeft de 20 beste eventcommunicatieprojecten van het ...

Limburgs bedrijf Festarent breng jouw feestje nog dichter!

Total-E is een jong en dynamisch bedrijf dat diensten en materialen levert voor haar ...

Eventnews en Eventonline ondersteunen de BEA Awards

Eventonline en Eventnews hebben besloten deel te nemen aan het ‘Share the Spotlight’-concept van de BEA Awards2019. Concreet hebben ...