Eventkantoor KonseptS behaalt zilver op prestigieuze Internationale Best Event Awards wedstrijd in Portugal

Post Image
Post Image

Mooie bekroning op een bijzondere samenwerking”

Het team van KonseptS, het Antwerps/Limburgse evenementenbureau mocht vrijdagavond het podium op om een zilveren award in ontvangst nemen. De BEA is een internationaal gerenommeerde award in de evenementensector. KonseptS wist de 2de plaats in de wacht te slepen voor het event “Smart Air Solutions Days” dat het kantoor eerder dit jaar organiseerde voor Atlas Copco, wereldleider in industriële productiviteitsoplossingen. Vanuit het Portugese Coimbra lieten zaakvoerder Sophie Naze en haar collega’s weten bijzonder verheugd te zijn met deze mooie bekroning.

BEA World erkent en promoot uitmuntendheid in evenementen en live communicatie over de hele wereld. Elk jaar is het BEA World Festival dé ontmoetingsplek voor de internationale event community. Voor deze 13e editie selecteerde de jury een shortlist uit 303 inzendingen. Het evenement dat KonseptS voor Atlas Copco organiseerde, werd genomineerd in de categorie ‘Best B2B event, over € 500 000’. Binnen die categorie was KonseptS een van de zes genomineerden. Brons was voor het Nederlandse kantoor House of Sports/ Xsaga met het project “De Coolste baan van Nederland. De winnaar werd het kantoor George P. Johnson uit Groot-Brittannië met Cisco Live 2018.

België doet het goed

“Dit is voor ons echt de kers op de taart van een bijzonder parcours,” zegt Sophie blij. “Het evenement voor Atlas Copco was sowieso uniek. Het was voor ons kantoor het grootste project dat we tot nu toe organiseerden. En met deze award op zak voelt als een echte mijlpaal in onze historiek.”

“Ik draag deze overwinning ook heel graag op aan de ganse creatieve sector en alle afgelijnde takken ervan.
België werpt zich vaak in de spotlights door de uitmuntende vakbekwaamheid en creativiteit. We zijn er écht heel goed in!
Eerder deze week kwam er nog een Emmy Award vanuit de States naar België, en nu een zilveren award vanuit Portugal. Internationaal zetten we hiermee België zeer positief op de kaart en dat is een mooi hoger doel! Fierheid mag, we hoeven niet altijd zo bescheiden te zijn toch?

Over KonseptS

KonseptS is een eventkantoor met vestigingen in Antwerpen en Heusden-Zolder onder leiding van Sophie Naze. Dankzij de unieke aanpak van Sophie en haar team, kun je als klant helemaal zelf kiezen welke rol KonseptS opneemt in je evenement. Helemaal van begin tot eind? Enkel het begin? De klant kiest. Maar de rode draad in alle evenementen is altijd de strategie van de klant.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Event Consulting – KonseptS

Shares

You May Also Like

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Park Hyatt Mallorca, waar Hospitality naar een hogere dimensie wordt gebracht

Mijn eerste kennismaking met het Park Hyatt Hotel op Mallorca was in maart 2018 ...

Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, ...

Face recognition check-in from fielddrive and Zenus gains another accolade

From left: David Thompson as Exhibition Director for IBTM World, Danny Stevens CEO of ...