Eventnews en Eventonline ondersteunen de BEA Awards

Post Image
Post Image
Post Image

Eventonline en Eventnews hebben besloten deel te nemen aan het ‘Share the Spotlight’-concept van de BEA Awards2019. Concreet hebben de directies van de twee belangrijkste mediakanalen binnen de Belgische eventsector ermee ingestemd om gezamenlijk, uniform en gelijktijdig te communiceren rond de competitie, die op 27 maart 2019 in Mechelen zijn apotheose krijgt. 

Erik Wood (Eventonline): “Het samenbrengen van onze sector is van cruciaal belang. Vanuit Eventonline zetten wij ons met plezier in voor initiatieven zoals de BEA Awards. Samen met Eventnews is het volgens mij onze plicht om zulke events te ondersteunen. Sterker nog, we moeten zelf als voorbeeld optreden voor de MICE- en eventsector. Samen zullen we de volgende editie van de BEA Awards naar een nog hoger niveau kunnen tillen! Ready to share the spotlight!”

Christophe De Clerq (Eventnews): “Het concept van deze BEA Awards nodigt elke speler in de evenementensector uit om zichzelf boven het strijdgewoel te plaatsen en de kwaliteiten van elkeen in deze sector te waarderen. Want wat goed is, draagt bij aan het versterken van het imago en de prestatie van de hele sector. Of je nu een klant, een agentschap, een leverancier … of een mediabedrijf bent. In deze geest van collegialiteit zijn we blij dat we snel overeenstemming hebben bereikt met onze collega’s van Eventonline om de positieve aspecten van onze verschillen te benutten. Let’s go !”

Op 27 maart start de dag van de BEA Awards 2019 met een publieke en gratis toegankelijke voorstelling van de finaleprojecten in het Congrescenter Lamot. Vanaf 18u00opent de Nekkerhal zijn deuren voor de 21ste ceremonie met de uitreiking van de trofeeën. Deze avond, die in goede banen wordt geleid door het team van Event Masters, zal het accent leggen op het vieren van de winnaars én de evenementensector in zijn geheel, maar ook op innovatie, inspiratie en networking. Mis deze afspraak niet…

Informatie : bea-awards.be – Tickets :https://beaawards2019.eventsite.be/

Shares

You May Also Like

Zwitserland nodigt uit!

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie in de Meetings & Incentives kalender van Brussel/België: ...

Dennenhof in Brasschaat neemt nieuw hotelgebouw met 42 luxekamers in gebruik

In 2018 vierde Van der Valk Hotel Dennenhof in Brasschaat zijn 60ste verjaardag. Dat ...

Garda Bike Hotel: misschien wel het meest exclusieve fietshotel van Italië

Garda Bike Hotel opende de deuren in 2005 als eerste en originele fietshotel van ...

Constant in Beweging lanceert drijvende evenementenlocatie Blue Rhapsody

Blue Rhapsody is een drijvende evenementenlocatie die het beste van een goede venue aan ...

Zeven bevroren vingers is dat voldoende uit de comfortzone?

Richting Noordpool met Dixie Dansercoer Verrek hoeveel koude kan een mens verdragen? Vanochtend heb ...

GHENT IN MOTION – een immersieve audiovisuele ervaring

Vanaf vandaag is Gent een nieuwe ‘must’ rijker; Ghent in Motion is een audiovisuele ...