Eventnews en Eventonline ondersteunen de BEA Awards

Post Image
Post Image
Post Image

Eventonline en Eventnews hebben besloten deel te nemen aan het ‘Share the Spotlight’-concept van de BEA Awards2019. Concreet hebben de directies van de twee belangrijkste mediakanalen binnen de Belgische eventsector ermee ingestemd om gezamenlijk, uniform en gelijktijdig te communiceren rond de competitie, die op 27 maart 2019 in Mechelen zijn apotheose krijgt. 

Erik Wood (Eventonline): “Het samenbrengen van onze sector is van cruciaal belang. Vanuit Eventonline zetten wij ons met plezier in voor initiatieven zoals de BEA Awards. Samen met Eventnews is het volgens mij onze plicht om zulke events te ondersteunen. Sterker nog, we moeten zelf als voorbeeld optreden voor de MICE- en eventsector. Samen zullen we de volgende editie van de BEA Awards naar een nog hoger niveau kunnen tillen! Ready to share the spotlight!”

Christophe De Clerq (Eventnews): “Het concept van deze BEA Awards nodigt elke speler in de evenementensector uit om zichzelf boven het strijdgewoel te plaatsen en de kwaliteiten van elkeen in deze sector te waarderen. Want wat goed is, draagt bij aan het versterken van het imago en de prestatie van de hele sector. Of je nu een klant, een agentschap, een leverancier … of een mediabedrijf bent. In deze geest van collegialiteit zijn we blij dat we snel overeenstemming hebben bereikt met onze collega’s van Eventonline om de positieve aspecten van onze verschillen te benutten. Let’s go !”

Op 27 maart start de dag van de BEA Awards 2019 met een publieke en gratis toegankelijke voorstelling van de finaleprojecten in het Congrescenter Lamot. Vanaf 18u00opent de Nekkerhal zijn deuren voor de 21ste ceremonie met de uitreiking van de trofeeën. Deze avond, die in goede banen wordt geleid door het team van Event Masters, zal het accent leggen op het vieren van de winnaars én de evenementensector in zijn geheel, maar ook op innovatie, inspiratie en networking. Mis deze afspraak niet…

Informatie : bea-awards.be – Tickets :https://beaawards2019.eventsite.be/

Shares

You May Also Like

Hallo MICE Peeps!

Dat speciale moment is weer aangebroken! Na nog eens 365 dagen van hard werken, ...

The Oval Office wint Golden Best Event Award voor Offshore Wind Energy Experience

Live communicatiebureau The Oval Office heeft een Golden Best Event Award gewonnen met de Offshore Wind Energy ...

Día Del Taco – The Dirty Rabbit

Voor vele onbekend, is “Día Del Taco” een zeer bekende feestelijke dag bij de ...

De BEA Awards hebben de kaap van 1000 inschrijvingen gerond

Met meer dan 300 inschrijvingen voor het dagprogramma en meer dan 700 inschrijvingen voor ...

BEA-countdown: de genomineerden in de categorie B2E

In deze laatste dagen vóór de BEA Awards 2019, geven we u graag even een ...

10.000 sportievelingen lopen door Café Local tijdens Urban Trail

Zondag is het startschot gegeven van de Keytrade Bank Urban Trail Series met de ...