Eventonline blaast 15 kaarsjes uit met Micepedition

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Zoals jullie ongetwijfeld weten, organiseren Wood & Wauters, the Men of M.I.C.E van Eventonline, sinds twee jaar #Micellorca, dé fietsincentive voor aller wielerfanaten uit de MICE-sector. Een succesvol verhaal op de rails gezet door Erik Wood, CEO van Eventonline en fiets aficionado pure sang, in de vorm van een vierdaagse op fietseiland bij uitstek Mallorca.

Als Mr. Wood een succesformule uit de mouw schudt, dan kan je ervan op aan dat de andere ‘W’, zijn ‘partner in crime’ Olivier Wauters, hetzelfde doet. En voilà: #Micepedition ziet het levenslicht!

“Waar Micellorca fietsen betekent in een zonovergoten Mallorca, gaat Micepedition volledig de andere kant uit. Een ware challenge in het koude Hoge Noorden van Lapland. Het wordt een grensverleggende trektocht in extreme omstandigheden. Op zoek naar het legendarische Noorderlicht, de Aurora Borealis”, stelt Olivier Wauters. “Ik hou van ijs en sneeuw. Ik heb jarenlang ijshockey gespeeld. Misschien wel vandaar. Wat kunnen de MICE-deelnemers verwachten? We trekken naar de Poolcirkel om te herbronnen, om jezelf in vraag te stellen door jezelf tegen te komen en tegelijk je grenzen te verleggen. Het wordt fantastisch!”

Into the wild dus. Diep in het territorium van de Rendieren. Een MICE-expeditie aan de Poolcirkel en wie weet kom je de Kerstman wel tegen …

Micepedition gaat door in 2020 als kers op de taart van 15 jaar Eventonline, net vòòr de Miceparty. Snel inschrijven begin 2019 is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Olivier Wauters gaat reeds poolshoogte nemen in 2019 – letterlijk dan – dus foto’s en bevindingen volgen ongetwijfeld!

Shares

You May Also Like

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Park Hyatt Mallorca, waar Hospitality naar een hogere dimensie wordt gebracht

Mijn eerste kennismaking met het Park Hyatt Hotel op Mallorca was in maart 2018 ...

Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, ...

Face recognition check-in from fielddrive and Zenus gains another accolade

From left: David Thompson as Exhibition Director for IBTM World, Danny Stevens CEO of ...