Eventsector schiet onderwijs, steden en bedrijven te hulp met tijdelijke mobiele wasbakken

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Acht eventbureaus hebben vanuit het Expert Center Event Marketing van de ACC (de vakvereniging van communicatie- en eventbureaus) de handen in elkaar geslagen om een efficiënte en lowcost oplossing aan te bieden voor het wassen van handen met respect voor social distancing. De bureaus ontwikkelden veilige en tijdelijke wasbakken die nu in verschillende scholen, steden, bedrijven en op werven worden geplaatst.

Scholen, steden en bedrijven moeten in een mum van tijd hun hele infrastructuur zo veilig mogelijk maken om het besmettingsgevaar van Covid-19 in te dijken. Daarbij horen een hele reeks veiligheidsvoorschriften en voorwaarden waar standaard niet de nodige middelen voor zijn. De eventsector schoot daarbij in actie en ontwikkelde de Box Wash™® om aan die veiligheidsvoorschriften te voldoen.

De Box Wash™® is een mobiele wasbak met vier waterpunten. Vier personen kunnen tegelijkertijd vanop een veilige afstand de handen wassen met stromend water. De units zijn zowel binnen als buiten inzetbaar in gelijk welke omgeving zoals parken, scholen, bedrijven en pleinen. Het mobiele en compacte pakket is eenvoudig in elkaar te steken en kan in minder dan vijf minuten opgebouwd en aangesloten worden.

“Sinds de start van de coronacrisis liggen alle evenementen stil en is onze sector meteen bijgesprongen om ziekenhuizen en apotheken te voorzien van aangepaste infrastructuur, signalisatie en materiaal. Wij hebben de knowhow en de middelen om op heel korte tijd doelgerichte oplossingen te bieden voor de meest veeleisende settings en omgevingen. Het is een logisch gevolg dat we nu ook onze ervaring en mankracht inzetten om scholen, steden en bedrijven opnieuw toegankelijk te maken.”, zegt Mathias Kerckhof van Fast Forward Events. De bureaus geven hiermee opnieuw een sterk signaal dat de eventsector al werkend uit deze crisis wil geraken.

Meer dan honderd Box Wash™® units worden de komende dagen geplaatst in verschillende scholen in onder meer Lommel, Hoboken en Antwerpen. Ook in kustgemeenten, die zich stilaan voorbereiden op de terugkeer van tweedeverblijvers, zullen de wasbakken op openbare plaatsen staan.

Meer informatie: De Box Wash™® wordt over heel Vlaanderen geplaatst door deze 8 Belgische bureaus: Boris Agency, Butik Agency, Conrad Consulting, Event Mosaic, Fast Forward, To The Point Events, Way2events, We Make You Happy.

De Box Wash™® werd uitgevonden door Fast Forward Events.

Website: www.boxwash.be

Voor vragen gelieve contact op te nemen met Margaux Van der Velde – margaux@accbelgium.be – 0473 418 639

Shares

You May Also Like

Van der Valk en Jansen ‘preus’ op nieuw hotel in Gent

Veel bedrijvigheid rondom de Ghelamco Arena in Gent: de vakmannen van Jansen the Building ...

125.000 examens op Flanders Expo en Antwerp Expo vanaf 25 mei tot 1 juli 2020 volgens de nieuwe anderhalve meter-norm

Binnenkort starten de examens voor de studenten van universiteiten en hogescholen. Heel wat onderwijsinstellingen ...

Reopening Living Tomorrow Meeting Center

Living Tomorrow is happy to provide you with an update on their workflow and ...

Zes onlinedebatten, voor en door de sector

De reissector staat te popelen om terug van start te gaan. Een nieuw initiatief ...

Videokanaal '#LockdownLab Technopolis' op HLN.be en in de HLN-app!

DPG Media en Technopolis werken samen om héél Vlaanderen te fascineren met wetenschap Vanaf ...

Visix strikt de Brugse kunstenaar Sammy Slabbinck voor ontwerp mondmasker

Er is de voorbije weken heel wat te doen geweest rond mondmaskers, maar één ...