Eventsector schiet onderwijs, steden en bedrijven te hulp met tijdelijke mobiele wasbakken

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Acht eventbureaus hebben vanuit het Expert Center Event Marketing van de ACC (de vakvereniging van communicatie- en eventbureaus) de handen in elkaar geslagen om een efficiënte en lowcost oplossing aan te bieden voor het wassen van handen met respect voor social distancing. De bureaus ontwikkelden veilige en tijdelijke wasbakken die nu in verschillende scholen, steden, bedrijven en op werven worden geplaatst.

Scholen, steden en bedrijven moeten in een mum van tijd hun hele infrastructuur zo veilig mogelijk maken om het besmettingsgevaar van Covid-19 in te dijken. Daarbij horen een hele reeks veiligheidsvoorschriften en voorwaarden waar standaard niet de nodige middelen voor zijn. De eventsector schoot daarbij in actie en ontwikkelde de Box Wash™® om aan die veiligheidsvoorschriften te voldoen.

De Box Wash™® is een mobiele wasbak met vier waterpunten. Vier personen kunnen tegelijkertijd vanop een veilige afstand de handen wassen met stromend water. De units zijn zowel binnen als buiten inzetbaar in gelijk welke omgeving zoals parken, scholen, bedrijven en pleinen. Het mobiele en compacte pakket is eenvoudig in elkaar te steken en kan in minder dan vijf minuten opgebouwd en aangesloten worden.

“Sinds de start van de coronacrisis liggen alle evenementen stil en is onze sector meteen bijgesprongen om ziekenhuizen en apotheken te voorzien van aangepaste infrastructuur, signalisatie en materiaal. Wij hebben de knowhow en de middelen om op heel korte tijd doelgerichte oplossingen te bieden voor de meest veeleisende settings en omgevingen. Het is een logisch gevolg dat we nu ook onze ervaring en mankracht inzetten om scholen, steden en bedrijven opnieuw toegankelijk te maken.”, zegt Mathias Kerckhof van Fast Forward Events. De bureaus geven hiermee opnieuw een sterk signaal dat de eventsector al werkend uit deze crisis wil geraken.

Meer dan honderd Box Wash™® units worden de komende dagen geplaatst in verschillende scholen in onder meer Lommel, Hoboken en Antwerpen. Ook in kustgemeenten, die zich stilaan voorbereiden op de terugkeer van tweedeverblijvers, zullen de wasbakken op openbare plaatsen staan.

Meer informatie: De Box Wash™® wordt over heel Vlaanderen geplaatst door deze 8 Belgische bureaus: Boris Agency, Butik Agency, Conrad Consulting, Event Mosaic, Fast Forward, To The Point Events, Way2events, We Make You Happy.

De Box Wash™® werd uitgevonden door Fast Forward Events.

Website: www.boxwash.be

Voor vragen gelieve contact op te nemen met Margaux Van der Velde – margaux@accbelgium.be – 0473 418 639

Shares

You May Also Like

AED Studios en Creationz zetten samen in op hybride events

De uitdagingen om evenementen te organiseren in tijden van corona zijn groot. De hoogtechnologische ...

777 Miljoen Euro nodig om Evenementensector te redden

Sinds 13 maart wordt de Belgische evenementensector zwaar getroffen door de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen die de overheid heeft opgelegd om de COVID-19 pandemie te bestrijden. De sector ...

Studie Deloitte berekent redding Belgische eventsector op 777 miljoen EUR

Brede eventsector vraagt regeringen bijkomende steun om 2021 te halen en 29 020 directe ...

Corona vs. communicatiebureaus: wordt het nog erger?

Onlangs bevroeg de Association of Communication Companies (ACC) voor een derde keer zijn leden ...

Seminariecentrum Aula Schaubroeck wordt QUBIZ – Ze zijn terug open!

Ze vallen direct met de deur in huis. Aula Schaubroeck verandert van naam en ...