Eventsfactory maakt in samenwerking met Go.Live een uniek en ongezien virtueel event voor Telenet Business: NSPIRE2020!

Eventsfactory sloeg de handen in elkaar samen met Go.Live voor een uniek event dat werd uitgezonden in de week van 23-27 november 2020. Dit jaarlijks wederkerend event van Telenet Business werd dit jaar virtueel gemaakt, met een bereik van meer dan 1000 mensen per dag!

Tijdens de week van 23 tot 27 november mochten enkele duizenden gasten online deelnemen aan de virtuele editie van het jaarlijkse NSPIRE event van Telenet! Dit jaar werd er dan ook een hele week van gemaakt! De kijkers konden elke ochtend kosteloos de Inspiring Breakfast-sessions volgen waarbij grote keynote-sprekers zoals Steven Van Belleghem, Dado Van Peteghem, Elke Geraerts en Eddy Willems een presentatie gaven over de hot topics van vandaag. Na deze keynote kon elke kijker live vragen stellen tijdens de Q&A die dan door host Jo Caudron en de keynote-spreker werden beantwoord.

Na deze sessie was er nog een inspirerende “verderkijker” die zijn/haar visie gaf op de nabije en verre toekomst! Onze 4 verderkijkers waren Piet Goddaer, Dewi Van De Vyver, Johan Thijs en Sven Mastbooms!

Bij de Interactive Guidance sessies kon een selecte groep deelnemen aan een virtuele ronde tafel om het topic van de dag in detail te bediscussiëren. Dit werd ook volledig begeleidt door host Jo Caudron.

Go.Live ontwikkelde voor dit event een virtuele wereld met enerzijds groots podium voor de aankondiging van de sprekers en de slotshow, alsook een intiemere studio voor de keynotes en verderkijkers.

Naast de styling en het verhogen van de interactie met de kijkers, trachtten we met onze technische partners voor elk element de limieten van de technische mogelijkheden van virtuele events op te zoeken!

Wij deden ook het coördineren van de vooraf opgenomen onderdelen die naadloos overliepen in de Live gedeeltes van het event.

Thuis kregen de mensen van de Interactive Guidance Sessions een pakket opgestuurd met daarin alle nodige tools voor een heerlijke cocktail in combinatie met enkele leuke NSPIRING gadgets.

Specialist in evenementenorganisatie – Eventsfactory

Shares

You May Also Like

Vlaamse overheid bevestigt vertrouwen in The Oval Office

Communicatiepartner van 70 Vlaamse entiteiten Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid in samenwerking ...

Technopolis en de Vlaamse Ondernemers lanceren WeteWaWerkt

Achter de schermen van 8 Vlaamse bedrijven in nieuwe videoreeks Vandaag verscheen op YouTube ...

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort heeft een uniek arrangement in petto

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort heeft een uniek arrangement in petto voor gasten die ...

Ductape zet volop in op virtuele evenementen

Samenkomen kan momenteel even niet. Wil je toch feeling houden met je klanten of ...

Vijf goede redenen om te kiezen voor streamingplatform WAVELY

Whales On Waves, deel van de MoJuice family, is al sinds 2013 actief in ...

Nieuw bij Thor Central: Videoconferencing

Graag informeert Thor Central dat vanaf nu ook een videoconferencing installatie ter beschikking staat! ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.