Expertise van Event Masters op vlak van live ervaringen breidt uit

Post Image

Twee medewerkers van het eventsteam van Medialaan (nu DPG Media) maakten recent de overstap naar het Willebroekse eventkantoor Event Masters. Bert Van de Zande en Jolien Van Luyck vervolledigen het Tailormade Events-departement dat volledig op maat gemaakte creatieve events aanbiedt aan haar klanten.

Masters in live eventmarketing

Bert en Jolien hebben respectievelijk 11 en 5 jaar ervaring met de organisatie van grote publieksevenementen, brand activation en concerten voor de publishing, radio-en tv-merken van DPG Media.

De twee nieuwe collega’s zijn perfect complementair met het huidige team van Event Masters. Die laatste heeft nu twee extra experten op vlak van eventmarketing én eventcommunicatie in huis, terwijl Bert en Jolien de uitdaging aangaan om van het meer gesloten medialandschap naar een veel bredere markt en meer diversiteit te gaan.

Hun ervaring met grote B2C-evenementen en het daarbijhorende crowdcontrol en mediaplanning is een absolute meerwaarde en zal ervoor zorgen dat er voor elk op maat gemaakt project zeker de juiste experten zijn.

Waarom Event Masters                    

“De tijd en ruimte die wij krijgen om kennis te delen enerzijds en het warme welkom hier, deed ons kiezen voor Event Masters”, aldus accountmanager Bert Van de Zande. “Jolien en ik krijgen alle kansen om ons te ontplooien binnen dit team van masters en dat appreciëren we enorm.”

Event Masters mocht recent nog de meest uiteenlopende projecten uitvoeren voor klanten zoals Sibelga, Mazda, KBC, VGD, Proximus, PriceWaterhouseCoopers en Leaseplan. Een personeelsfeest, client event, teambuilding, familiedag of een totaal out-of-the box concept? Welk communicatievraagstuk de klant ook heeft: de verder uitgebreide expertise die Event Masters in house heeft zal hier zeker een antwoord op kunnen bieden en bovendien het aanbod en de creativiteit voor al haar vaste en nieuwe klanten vergroten.

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

Kogel is door de kerk: AED Studios wordt grootschalig vaccinatiedorp

Na grondig overleg is er een beslissing uit de bus gekomen: de momenteel leegstaande ...

430 eventbedrijven staan klaar voor bouw vaccinatiecentra

Steden en gemeenten kijken naar bedrijven uit de evenementensector om zo snel mogelijk vaccinatiecentra ...

Eerste vaccinatiecentrum van Brussel opent in maart aan Heizel

In maart zal het eerste vaccinatiecentrum in Brussel aan de Heizel de deuren openen. ...

Nekkerhal wordt Mechels vaccinatiecentrum, opbouw begint morgen al

De Mechelse Nekkerhal zal op korte termijn omgevormd worden tot vaccinatiecentrum. Dat heeft het ...

Breaking News: "Corona-proof" rubriek op Mice Magazine

Beste MICE people, De post-Corona periode laat jammer genoeg wat langer op zich wachten ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.