Expertise van Event Masters op vlak van live ervaringen breidt uit

Post Image

Twee medewerkers van het eventsteam van Medialaan (nu DPG Media) maakten recent de overstap naar het Willebroekse eventkantoor Event Masters. Bert Van de Zande en Jolien Van Luyck vervolledigen het Tailormade Events-departement dat volledig op maat gemaakte creatieve events aanbiedt aan haar klanten.

Masters in live eventmarketing

Bert en Jolien hebben respectievelijk 11 en 5 jaar ervaring met de organisatie van grote publieksevenementen, brand activation en concerten voor de publishing, radio-en tv-merken van DPG Media.

De twee nieuwe collega’s zijn perfect complementair met het huidige team van Event Masters. Die laatste heeft nu twee extra experten op vlak van eventmarketing én eventcommunicatie in huis, terwijl Bert en Jolien de uitdaging aangaan om van het meer gesloten medialandschap naar een veel bredere markt en meer diversiteit te gaan.

Hun ervaring met grote B2C-evenementen en het daarbijhorende crowdcontrol en mediaplanning is een absolute meerwaarde en zal ervoor zorgen dat er voor elk op maat gemaakt project zeker de juiste experten zijn.

Waarom Event Masters                    

“De tijd en ruimte die wij krijgen om kennis te delen enerzijds en het warme welkom hier, deed ons kiezen voor Event Masters”, aldus accountmanager Bert Van de Zande. “Jolien en ik krijgen alle kansen om ons te ontplooien binnen dit team van masters en dat appreciëren we enorm.”

Event Masters mocht recent nog de meest uiteenlopende projecten uitvoeren voor klanten zoals Sibelga, Mazda, KBC, VGD, Proximus, PriceWaterhouseCoopers en Leaseplan. Een personeelsfeest, client event, teambuilding, familiedag of een totaal out-of-the box concept? Welk communicatievraagstuk de klant ook heeft: de verder uitgebreide expertise die Event Masters in house heeft zal hier zeker een antwoord op kunnen bieden en bovendien het aanbod en de creativiteit voor al haar vaste en nieuwe klanten vergroten.

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

Exclusief interview met Zuhal Demir Vlaams Minister van Toerisme

In het kader van de persvoorstelling van CERM, het COVID Event Risk Model, had ...

Veilige heropstart van eventsector mogelijk dankzij COVID Event Risk Model

Unieke samenwerking tussen eventsector, overheid en academische wereld Het COVID Event Risk Model (CERM) ...

Breaking news! Train World creëert een nieuwe digitale tool

Train World beseft dat alles in onze veeleisende wereld steeds sneller gaat en dat ...

Kogel door de kerk: evenementen kunnen weer!

De Nationale Veiligheidsraad, uitgebreid met de ministers-presidenten, heeft vandaag, 24 juni, een akkoord bereikt ...

Ontslag in 30% van de organisaties in Belgische eventsector

KdG-expertisecentrum Publieke Impact monitort impact van de coronacrisis De voorbije drie maanden moest maar ...

Nationale actie evenementensector op de Heizel

Op 18 juni voerden verschillende grote bedrijven en vakverenigingen uit de evenementensector actie in ...