Footfall AI, de flexibele monitoring voor jouw evenement!

Bezoekers tellen wordt nog geregeld manueel gedaan. Dat is enorm tijdsintensief en vaak niet accuraat. Kwalitatieve footfall data zijn dus echte white whale data: zeldzaam en moeilijk te vergaren zonder de juiste methodes. Daarom biedt Citymesh Footfall AI aan voor jouw evenementen.

Aan de hand van beeldsensoren telt Footfall AI hoeveel mensen zich op een bepaalde locatie bevinden, en dit op een uiterst betrouwbare manier. Westtoer selecteerde daarom Citymesh om de volledige kust te monitoren met deze technologie.

Waarom kiezen klanten resoluut voor Footfall AI van Citymesh?

  1. Footfall AI van Citymesh monitort automatisch hoeveel mensen zich op jouw evenement of beursstand  bevinden. Het werkt zijn berekening steeds in real-time bij waardoor je te allen tijde een correct beeld krijgt van hoeveel mensen zich op een bepaalde plek bevinden.
  2. We kunnen daarnaast andere parameters in kaart brengen: o.a. drukte per oppervlakte, wandelrichting en “dwelling time” (= verblijfsduur).
  3. Deze toepassing is snel en flexibel inzetbaar. Aan je ingang, kassa, bar en de verschillende zones/ stages van jouw evenement.
  4. De gegevens die Footfall AI verzamelt, worden op een overzichtelijke manier gedeeld met alle gewenste partijen. Zo worden zij in real-time ingelicht over de drukte op bepaalde plekken en kan daar snel en correct op gereageerd worden.
  5. De gegevens kunnen op een eenvoudige druktebarometer gevisualiseerd worden zodat er duidelijk gecommuniceerd kan worden over de drukte.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij events@citymesh.com

Klik hier voor de Footfall AI bijlage

Tijdelijke WIFI Netwerken – Citymesh

Shares

You May Also Like

Geweldige ruimtes voor uw vergaderingen!

Aan de poort van de Ardennen verwelkomt de Quartier Latin u in zijn 8 ...

Hotel Serwir gaat terug OPEN!

Maandag 24 augustus is het zover! Hotel Serwir gooit haar deuren open na een noodgedwongen ...

Disinfect lanceert nu ook mobiele benevelings-units voor snelle en veilige COVID-ontsmetting van grote publieksruimtes

Supermarkten, sportpaleizen, beursgebouwen, (hoge)scholen, cinemacomplexen… kunnen vanaf nu in een mum van tijd 100% ...

D-Day op het strand van Oostende: Operatie ‘Strandreservatie’ geslaagd

Slim uit uw kot Op vraag van de Dienst Toerisme van Oostende ontwikkelde StayAlert, ...

Q-Park en Balthazar Events slaan de handen in elkaar

Q-Park contacteerde Balthazar Events met de vraag hun nieuwe kentekenplaatherkenning-systeem in de kijker te ...