Footfall AI, de flexibele monitoring voor jouw evenement!

Bezoekers tellen wordt nog geregeld manueel gedaan. Dat is enorm tijdsintensief en vaak niet accuraat. Kwalitatieve footfall data zijn dus echte white whale data: zeldzaam en moeilijk te vergaren zonder de juiste methodes. Daarom biedt Citymesh Footfall AI aan voor jouw evenementen.

Aan de hand van beeldsensoren telt Footfall AI hoeveel mensen zich op een bepaalde locatie bevinden, en dit op een uiterst betrouwbare manier. Westtoer selecteerde daarom Citymesh om de volledige kust te monitoren met deze technologie.

Waarom kiezen klanten resoluut voor Footfall AI van Citymesh?

  1. Footfall AI van Citymesh monitort automatisch hoeveel mensen zich op jouw evenement of beursstand  bevinden. Het werkt zijn berekening steeds in real-time bij waardoor je te allen tijde een correct beeld krijgt van hoeveel mensen zich op een bepaalde plek bevinden.
  2. We kunnen daarnaast andere parameters in kaart brengen: o.a. drukte per oppervlakte, wandelrichting en “dwelling time” (= verblijfsduur).
  3. Deze toepassing is snel en flexibel inzetbaar. Aan je ingang, kassa, bar en de verschillende zones/ stages van jouw evenement.
  4. De gegevens die Footfall AI verzamelt, worden op een overzichtelijke manier gedeeld met alle gewenste partijen. Zo worden zij in real-time ingelicht over de drukte op bepaalde plekken en kan daar snel en correct op gereageerd worden.
  5. De gegevens kunnen op een eenvoudige druktebarometer gevisualiseerd worden zodat er duidelijk gecommuniceerd kan worden over de drukte.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij events@citymesh.com

Klik hier voor de Footfall AI bijlage

Tijdelijke WIFI Netwerken – Citymesh

Shares

You May Also Like

17 hectaren “zen” in domein Les Sorbiers

Ik droom van een dag dat we eindelijk opnieuw vrij zullen zijn om te ...

Origineel zijn doet geen zeer, maar stilzitten na verloop van tijd wel!

Kempische cateraar Entre Deux Côtes zet in op culinaire relatiegeschenken voor B2B Door de ...

Technopolis en VAN IN lanceren videoreeks onderSTEMboven

18 afleveringen vol tips, boeiende getuigenissen en inspiratie over STEM in de klas… voor ...

ACC wil hoger onderwijs beter doen aansluiten bij behoeften

Het aantrekken van superieur talent is een belangrijke factor voor succes van elk communicatiebureau. ...