Fundraiser Antwerp Diner 2021 uitzonderlijk toegankelijk voor het grote publiek

Na de recordeditie van 2020 hadden de bestuursleden van Antwerp Diner zich de jubileumeditie van 2021 allicht anders voorgesteld. Maar ze bleven niet bij de pakken zitten. Op 7 februari 2021, de datum dat de live editie van Antwerp Diner gepland stond, gaat het evenement digitaal, live vanuit de studio.

Antwerp Diner is niet alleen gekend als exclusieve fundraiser voor drie goede doelen, maar ook als hét Antwerpse gala van het jaar, waarbij gastronomisch genieten op topniveau, live muziek en mensen ontmoeten centraal staan. Dit kan in grote mate door de generositeit van chefs, artiesten, vrijwilligers en partners.

Wat mag u tijdens de één uur durende live show verwachten?

Exact om 17.00 u, het moment waarop de gasten normaal staan te popelen om in galakledij te beginnen aan het fundraiser-gala van het jaar, aperitieven de bestuursleden tijdens een live digitale show samen met hun gasten op Antwerp Diner, vanuit hun kot, met hun bubbel om te klinken op 20 jaar generositeit, samenhorigheid en plezier.

Boeiende interviews met partners en vrijwilligers, live muziek om samen op te dansen en een heel aparte versie van de beroemde tombola. Voor het hapje en drankje zorgen de gasten dit jaar uitzonderlijk zelf, maar op de facebookpagina van Antwerp Diner vindt u in de komende weken tips van onze chefs.

Goed doel steunen in een bijzonder jaar

De opbrengst van dit evenement wordt geschonken aan Tomorrow for Isibani, een Belgische organisatie die al jaren actief is in Zuid-Afrika en partner van Antwerp Diner. Zeker in deze barre tijden is hun werk rond de preventie van hiv letterlijk van levensbelang.

Deelnemen is gratis. Registreren kan hier.

Over Antwerp Diner:

Antwerp Diner vzw organiseert jaarlijks een fundraiser ten voordele van drie organisaties die zich inzetten voor de preventie en genezing van aids en hiv. Antwerp Diner kan alleen maar bestaan dankzij de steun van sponsors en vrijwilligers. Meer informatie vindt u op www.antwerp-diner.be of op www.facebook.com/Antwerp.Diner. Contacteer Dominique Jansen op +32 468 303 170 of via info@antwerp-diner.be voor meer informatie.

Shares

You May Also Like

Boost de teamspirit met online energizers | Funkey

Telewerk blijft de norm en we spenderen momenteel vele uren achter ons bureau. Alleen ...

Laat u begeleiden om uw vergaderingen met persoonlijke aanwezigheid te organiseren – Conventiebureau Liège-Spa Businessland

Hoewel veel vergaderingen kunnen plaatsvinden op afstand met behulp van middelen voor videoconferenties die ...

Ontspan terwijl u kookt bij OALI Positive Cooking – Conventiebureau Liège-Spa Businessland

OALI biedt met zijn concept “Positive Cooking” een aangename tijd in teamverband waarin de ...

Mijlpaal voor MEEPLE: “In enkele maanden tijd maar liefst 35 online events georganiseerd”

Het gaat hard voor MEEPLE. Het online evenementenplatform van het productie- en evenementenhuis Sylvester ...

The Oval Office en Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid laten de natuur online beleven

Om zijn sociale media in 2021 verder te optimaliseren, ging Natuur en Bos van de ...

Uw videoconferencing bij TIO3 – Event & Business Center

Dat u bij TIO3 – Event & Business Center op voldoende afstand en in ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.