Gloednieuwe watereffecten bij 7theaven

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Dansende fonteinen, een heuse waterval of een vijver met spuitende waterlelies? Watereffecten hebben niet alleen een decoratieve meerwaarde maar zorgen natuurlijk ook voor verkoeling.

De nieuwe watervallen van 7theaven hebben een afmeting van 2 meter breed en zijn koppelbaar tot 4 meter waardoor je een spectaculair watereffect creëert dat ook nog eens volledig DMX stuurbaar is. Deze watervallen zijn dus ideaal om je evenement een Jungle of Indiana Jones thema te geven.

Wil je nog meer bewegende elementen in je decoratie verwerken, dan zijn DMX gestuurde fonteinen hiervoor perfect. Deze fonteinen met geïntegreerd LED licht kunnen als drijvend element op een vijver gebruikt worden maar ook een opstelling met modulaire bassins is mogelijk.

Het mist en verneveling systeem van 7theaven tovert niet enkel ‘uit het niets’ een mooi en feeëriek mistgordijn maar de extreem fijne waterdruppels zorgen ook voor een verfrissend watergordijn zonder dat de bezoekers helemaal doorweekt naar huis moeten. Dit systeem kan verwerkt worden in bestaande decors maar 7theaven kan ook vrijstaande truss structuren voorzien. Natuurlijk zijn deze systemen van de allernieuwste filters voorzien zodat de bezoekers in alle veiligheid verfrist worden.

Een gloednieuwe variatie hierop zijn de LED cooling balls. Deze lichtarmaturen zijn uitgerust met 248 individueel aanstuurbare LED pixels en combineren het mist systeem met een exclusief lichteffect. Hierdoor zijn de LED cooling balls gegarandeerd de eye-catchers op uw evenement en dit zowel in- als outdoor.

Het watergordijn en waterscherm van 7theaven zijn dan weer 2 totaal andere oplossingen die voor afkoeling zorgen en daar bovenop ook nog eens uitermate geschikt zijn om video of lasers op te projecteren. Het watergordijn kan zowel binnen als buiten opgesteld worden en kan perfect als projectiescherm gebruikt worden waardoor logo’s en productvideo’s echt tot leven komen.

Nog indrukwekkender is het waterscherm van 27 meter breed en 9 meter hoog waarop 7theaven, in samenspraak met de klant, een volledige licht-, laser- of videoshow kan projecteren. Deze beelden krijgen door de projectie op het water een oogverblindende 3D look.

Meer info over deze special effects en event decoratie vind je op www.7theaven.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke decoratie effecten – 7theaven

Shares

You May Also Like

Choose a unique location for your meetings

Oostende is the ideal place to host meetings. The unique setting is just a ...

@Hallehof – Seminar@home

Prachtig gerenoveerd kasteel op een schitterend domein. Uw meeting wordt gegarandeerd naar een hoger ...

Veldeman bouwt impressionant tentendorp voor WK Jumping

In september vormde het domein Zangersheide het decor voor het WK jumping voor jonge ...

Informele netwerkdrink voor eventsector Bien Venue in Interactive Hub

Sinds een aantal jaar wordt regelmatig de gratis informele drink voor de eventsector ‘Bien ...

2018 werd gevierd door DELA in Docks Dome

Het jaarlijkse personeelsfeest van DELA vond plaats bij DOCKS DOME. Voor het 80-jarige jubileum ...

Lucky Events neemt Casino Las Vegas over

Geert Watty is reeds lange tijd actief in de evenementensector. Twaalf jaar geleden nam ...