Go.Live organiseerde het virtueel verjaardagsevent van ingenieursvereniging ie-net

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Ingenieursvereniging ie-net bestaat 5 jaar. Het eventteam van Go.Live organiseerde eind januari een volledig online evenement om deze verjaardag te vieren en te klinken op het nieuwe jaar.

De genodigden van ie-net konden zondag 24 januari online deelnemen aan een interactief ochtendprogramma dat hen live gebracht werd vanuit de studio in Aartselaar. Algemeen ie-net-directeur Nancy Vercammen en presentator Maarten Vangramberen blikten terug op de voorbije 5 jaar en gaven meteen ook een vooruitblik op de toekomst van ie-net.

Die blik op de toekomst werd verder belicht door keynote-spreker Peter Hinssen: ingenieur, technologieondernemer en auteur van onder meer “The New Normal” (“Digitaal is het nieuwe normaal”). In een boeiende uiteenzetting gaf hij zijn visie op ondernemen en leven in deze digitale tijden.

Na afloop van de keynote konden alle genodigden thuis, samen met de virtual bartender van Go.Live, het recept uit de keuken van Lidl navolgen voor de Red Cheeks cocktail.

Deze drink was meteen ook de overgang naar het volgende programma-onderdeel: ‘de slimste ingenieur’. Alle genodigden konden live deelnemen aan deze wetenschapsquiz: een virtuele quiz waarbij Go.Live inspiratie haalde bij de ie-net-jongeren die jaarlijks deze quiz organiseren in Technopolis.

De uiteindelijke winnaar van de quiz kreeg een staycation aangeboden: een zorgeloze thuisvakantie inclusief butlerservice.

Het event werd afgesloten met een spetterend digitaal vuurwerk. Het bestuur en de leden van ie-net waren het achteraf unaniem eens dat deze online experience een volwaardig nieuwjaars- en verjaardagsevent was.

Bekijk HIER de aftermovie van dit virutele verjaardagsevent.

OVER GO.LIVE 

Het team van Go.Live bestaat uit verschillende experten die hun krachten en ervaring bundelden op vlak van digitale technologie, creativiteit, storytelling en events. Met deze knowhow realiseert Go.Live volledig digitale events of hybride evenementen met een combinatie van live-elementen en een interactieve online beleving.

De werkwijze van Go.Live kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en een efficiënte aanpak, korte communicatielijnen en nauw overleg tijdens het gehele traject.

Go.Live verzorgt het totaaltraject van concept tot realisatie, en zorgt voor een professionele coördinatie en uitvoering van elk event. www.go-live-events.be

Shares

You May Also Like

Vlaamse overheid bevestigt vertrouwen in The Oval Office

Communicatiepartner van 70 Vlaamse entiteiten Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid in samenwerking ...

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort heeft een uniek arrangement in petto

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort heeft een uniek arrangement in petto voor gasten die ...

Ductape zet volop in op virtuele evenementen

Samenkomen kan momenteel even niet. Wil je toch feeling houden met je klanten of ...

Vijf goede redenen om te kiezen voor streamingplatform WAVELY

Whales On Waves, deel van de MoJuice family, is al sinds 2013 actief in ...

Nieuw bij Thor Central: Videoconferencing

Graag informeert Thor Central dat vanaf nu ook een videoconferencing installatie ter beschikking staat! ...

Hoe zorgt u voor een geslaagde live streaming van uw event? – BluePoint Meet.Work.Tech.

De live-uitzending van een evenement zal ongetwijfeld leiden tot meer betrokkenheid en interesse bij ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.