Go.Live organiseerde het virtueel verjaardagsevent van ingenieursvereniging ie-net

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Ingenieursvereniging ie-net bestaat 5 jaar. Het eventteam van Go.Live organiseerde eind januari een volledig online evenement om deze verjaardag te vieren en te klinken op het nieuwe jaar.

De genodigden van ie-net konden zondag 24 januari online deelnemen aan een interactief ochtendprogramma dat hen live gebracht werd vanuit de studio in Aartselaar. Algemeen ie-net-directeur Nancy Vercammen en presentator Maarten Vangramberen blikten terug op de voorbije 5 jaar en gaven meteen ook een vooruitblik op de toekomst van ie-net.

Die blik op de toekomst werd verder belicht door keynote-spreker Peter Hinssen: ingenieur, technologieondernemer en auteur van onder meer “The New Normal” (“Digitaal is het nieuwe normaal”). In een boeiende uiteenzetting gaf hij zijn visie op ondernemen en leven in deze digitale tijden.

Na afloop van de keynote konden alle genodigden thuis, samen met de virtual bartender van Go.Live, het recept uit de keuken van Lidl navolgen voor de Red Cheeks cocktail.

Deze drink was meteen ook de overgang naar het volgende programma-onderdeel: ‘de slimste ingenieur’. Alle genodigden konden live deelnemen aan deze wetenschapsquiz: een virtuele quiz waarbij Go.Live inspiratie haalde bij de ie-net-jongeren die jaarlijks deze quiz organiseren in Technopolis.

De uiteindelijke winnaar van de quiz kreeg een staycation aangeboden: een zorgeloze thuisvakantie inclusief butlerservice.

Het event werd afgesloten met een spetterend digitaal vuurwerk. Het bestuur en de leden van ie-net waren het achteraf unaniem eens dat deze online experience een volwaardig nieuwjaars- en verjaardagsevent was.

Bekijk HIER de aftermovie van dit virutele verjaardagsevent.

OVER GO.LIVE 

Het team van Go.Live bestaat uit verschillende experten die hun krachten en ervaring bundelden op vlak van digitale technologie, creativiteit, storytelling en events. Met deze knowhow realiseert Go.Live volledig digitale events of hybride evenementen met een combinatie van live-elementen en een interactieve online beleving.

De werkwijze van Go.Live kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en een efficiënte aanpak, korte communicatielijnen en nauw overleg tijdens het gehele traject.

Go.Live verzorgt het totaaltraject van concept tot realisatie, en zorgt voor een professionele coördinatie en uitvoering van elk event. www.go-live-events.be

Shares

You May Also Like

Yalo Hotel: De ‘vree wijze’ nieuwe speler van de Gentse hotelscène

Op de hoek van de hippe Brabantdam met het François Laurentplein opent binnenkort het ...

Meet in Wallonia Day – 7 oktober

Wallonië-België Toerisme organiseert op 7 oktober de tweede editie van de ‘Meet in Wallonia ...

Je volgende meeting? Toch in Oostende met zicht op zee!

Kiezen voor Oostende als locatie voor je volgende evenement, is opteren voor een brede ...

Kloster Heidberg: klinkt veraf, maar toch dichtbij

Kloster Heidberg is een geklasseerd erfgoed uit de 18de eeuw dat je terugvindt in ...

Pop-up Team-buildings at Holiday Inn Brussels airport
In collaboration with Event Masters

Where: Holiday Inn Brussels Airport
When: September & October 2021