Goed Gevoel Ladies Fair Fotostudio

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Event Photo Studio, Eventfotografie
Goed Gevoel Fotostudio

Elk jaar wordt Flanders Expo tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair omgetoverd tot een paradijs voor vrouwen. Een leuke fotoshoot kan bij zo’n event uiteraard niet ontbreken. Daarom kreeg Say Cheese dit jaar het vertrouwen om de trukendoos open te trekken en een leuk, fris en dynamisch fotoconcept uit te werken voor Goed Gevoel. We geven je in dit artikel wat meer inzicht in de keuzes die gemaakt werden bij de realisatie van dit project.

3,2,1… Flits
De Mobiele Fotostudio

Fotostudio’s op events zijn terug hot hot hot. Dat Say Cheese verschillende manuele photo booths op korte tijd uitwerkte maakte hen enkel meer gedreven om een nieuwe draai aan het gebeuren te geven. Deze keer was het uitpakken met een trendy pink backdrop en een hele selectie pool inflatables om de foto ervaring een frisse touch te geven. Naast de hoge aaibaarheid waren deze props samen met tips van de fotograaf perfect om de creativiteit en het dynamische naar een nieuw, ongezien niveau te tillen. Dankzij de zorgvuldig opgestelde belichting waren de fotografen in staat om de meest gekke moves toch goed weer te geven op foto.

print print print
15x20cm foto prints

Een leuke foto laten maken is leuk voor iedereen. Het verhaal is echter nog veel beter als je deze ook meteen mee naar huis kan nemen. Aangezien de foto’s een fictieve cover van het Goed Gevoel magazine voorstelden vonden de heren van Say Cheese het niet meer dan logisch dat de foto’s op een lekker groot formaat konden worden afgedrukt. Om een goede mix tussen snelheid en grootte te krijgen werd het 15x20cm foto formaat gebruikt.

PS: Fotoprints zijn terug van weggeweest. Tegenwoordig heeft iedereen een massa digitale foto’s, een afgedrukte foto is echter heel zeldzaam. De print-outs zorgden er mede voor dat de Event Fotostudio heel drukbezocht was gedurende de drie dagen van de Goed Gevoel Ladies Fair. Intussen kan je de foto’s ongetwijfeld op tal van koelkasten en prikborden terugvinden.

RAW baby RAW
Kwaliteit telt!

Niemand is kritischer bij het bekijken van een foto dan een vrouw. Door de ervaring in het uitwerken van mobiele event fotostudio’s was men hiervan bij Say Cheese uiteraard al even op de hoogte. Doordat men, in tegenstelling tot de concullega’s, bij Say Cheese steeds in RAW formaat fotografeert hebben ze bij het bewerken van de foto’s maximale mogelijkheden om deze nog beter te maken vooraleer de bezoekers van een fotoprint voorzien worden. Zo zijn ook de meest scherpzinnige modellen heel tevreden bij het verlaten van de mobiele fotostudio.

PS: Lang nadat het evenement en de fotoshoot zijn afgelopen kunnen de foto’s nog gebruikt worden voor andere doeleinden door de kwaliteit en grootte van de bestanden.

Spread the love
Social media sharing

Foto prints zijn persoonlijke souvenirs die lange tijd bijblijven,  het is natuurlijk ook heel belangrijk dat de foto’s heel snel online kunnen gedeeld worden. Om de modellen de mogelijkheid te geven dit zo snel mogelijk te doen werd een sharing station voorzien. Hierop kon men tijdens het wachten op de print de foto mailen naar zichzelf en van daaruit verder delen op Instagram, Facebook, Twitter and so on! Op deze manier konden zowel de die hard social media gebruikers als de stille genieters van een top ervaring voorzien worden. Uiteraard krijg je als merk zo ook extra ongeforceerde exposure op sociale media kanalen. Altijd leuk meegenomen!

Job Info
Client De Persgroep Publishing
Event Goed Gevoel Ladies Fair
Date 23-25 maart 2018
Location Flanders Expo Gent
win-win

De voorbereiding van dit project was op zich al een heel aangename ervaring. Say Cheese kreeg van Katherine van De Persgroep Publishing de open vraag om een leuke foto animatie uit te werken. Daarop werd een moodboard samengesteld met daarin enkele leuke en frisse ideeën die die zeker gesmaakt zouden worden door een vrouwelijk publiek. Gezien de ervaring hebben met event fotostudio’s en de vrijheid die ze kregen bij de uitwerking kon Say Cheese zowel de fun factor als fotokwaliteit en flow van de fotoshoot optimaliseren. Dit zorgde er voor dat gedurende de drie Goed Gevoel Ladies Fair dagen tonnen complimentjes ontvangen werden en honderden vrouwen met een hele grote lach set verlieten. Mission accomplished!

Facts & Figures

  • Email: 1269
  • Prints: 1930
  • Aantal gemaakte foto’s: 930
  • Say Cheese Crew: Sam & Bert
  • Aantal smiles on set: 1 000 000

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Photobooth concepten en eventfotografie – Say Cheese

Shares

You May Also Like

Take Away bij Restaurant Loncin

Restaurant Loncin is reeds dertig jaar een vaste waarde in het Antwerpse. Het is ...

Steek een hart onder de riem met een lekker ontbijt – Entre Deux Côtes & Colonie 7

Door coronacrisis en de genomen maatregelen is het voor iedereen in de eventsector en ...

Online verkoop bij Licata Vini barst uit zijn voegen

Ook in uitzonderlijke omstandigheden zoals deze Corona-crisis is het mogelijk om goede zaken te ...

San Marco Village on the road: de e-peritief!

Speciale tijden zorgen ervoor dat ondernemers creatief moeten nadenken. Zo ook bij San Marco ...