Gourmet Invent en Total-e pakt uit met exclusief gastronomisch concept

Total-e en Gourmet Invent lanceren een uniek alternatief voor eindejaarsgeschenken of -events: The Experience Box. “Natuurlijk wil je ook – en misschien net vooral – dit jaar je medewerkers en klanten bedanken. Maar het moet vanzelfsprekend coronaproof blijven. Daarom bedachten we een originele oplossing: een onvergetelijk spektakel voor twee aan huis”, vertelt Jeroen Meermans, Managing director van Total‑e.  

Personeelsfeesten, kerstdiners, nieuwjaarsrecepties, … Normaal gezien staan er naar aanleiding van het jaareinde tal van events op de planning. Want je wil als werkgever je medewerkers belonen voor hun inzet. En je wil je klanten met een fijn relatiegeschenk of klassevol diner bedanken voor de succesvolle samenwerking. “Social distancing steekt daar een stokje voor, maar wij denken maar al te graag out-of-the-box. Waarom niet de Michelinsterren én het entertainment aan huis leveren? Daarom ontwikkelden we The Experience Box.”

Een avond om nooit te vergeten

Wat The Experience Box dan precies inhoudt? Het gaat om een avondvullend programma, maar dan bij je thuis: een eersteklas viergangenmenu bereid als een quatre-mains door       2-sterrenchefs Filip Claeys (De Jonkman) en David Martin (La Paix) inclusief dranken, elegante tafeldecoratie én digitaal entertainment. Begenadigd stemmenimitator Guga Baúl trekt de muzikale kaart en kruipt in de huid en het strottenhoofd van verschillende muzikale grootheden. Culinair comedian Joost Van Hyfte zorgt voor een vleugje humor. Mentalist Gili geeft een magische toets aan het dessert. Hanne Troonbeeckx en Alain Rinckhout leiden alles in goede banen. “Medewerkers of klanten krijgen een persoonlijke uitnodiging in de vorm van een videoboodschap. Vervolgens zetten we op het afgesproken moment de box voor hun deur. Een spectaculaire, culinaire avond gegarandeerd!”

THE EXPERIENCE BOX_BROCHURE

Creatieve cateraar Oost-Vlaanderen – Gourmet Invent

Volledige evenement ondersteuning – Total-e

Shares

You May Also Like

Een varende kerstshowroom: OCEANDIVA en Edelman slaan de handen ineen!

In deze tijden moet je creatief zijn. Gelukkig zit omdenken zowel in het DNA ...

Technopolis en VAN IN lanceren videoreeks onderSTEMboven

18 afleveringen vol tips, boeiende getuigenissen en inspiratie over STEM in de klas… voor ...

Inzamelactie speelgoed bij AED Studios

Voor de tweede keer organiseren Sandra Peeters en Nathalie Goergen een inzameling van speelgoed ...

Laat ons verenigen, niet verdelen

“We laten elkaar niet los.” Een duidelijke, cruciale boodschap van onze regering bij de ...