Green Key in de lift in Brussel

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

BELGA The Hotel is maandag vereerd met de erkenning Green Key1 en wordt zo het 34ste etablissement in Brussel dat met dat duurzaamheidslabel mag pronken Het Green Key initiatief behelst een samenwerking van GoodPlanet Inter. Environnement Wallonië IEW vis it brussels en de Brussels Hotel Association BHA Momenteel onderscheidt al 20 procent van alle kamers in Brussel zich met het label De nieuwe samenwerking en het programma werden maandag in The Hotel voorgesteld in aanwezigheid van de Brusselse minister president Rudi Vervoort.

Internationaal is het label veruit het grootste voor de toeristische sector met 2 900 locaties in 56 landen In België zijn er nu 239 Green Key locaties 34 in Brussel 20 procent van de hotelkamers 69 in Wallonië en 136 in Vlaanderen Ons land behoort daarmee tot de betere leerlingen van de klas.

Omdat er nog steeds een groeimarge is lanceren voormelde instellingen plus Brussels Special Venues BSV een nieuw programma voor de promotie van het label en ondersteuning van de Brusselse kandidaten Geïnteresseerde uitbaters kunnen in april en mei deelnemen aan workshops die hen voorbereiden op het behalen van het label.

Gepromoot wordt ook de staycation vakantie in eigen land Dat is duurzamer omdat de toerist zich niet ver hoeft te verplaatsen Het bezorgt reizigers ook minder stress is goedkoper en ondersteunt de lokale economie Om toeristen te helpen om vlot een duurzame verblijfplaats te vinden in België ontwikkelden GoodPlanet en IEW een zoekmodule.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Luxe hotel Brussel centrum – The Hotel Brussels

Shares

You May Also Like

10.000 sportievelingen lopen door Café Local tijdens Urban Trail

Zondag is het startschot gegeven van de Keytrade Bank Urban Trail Series met de ...

6e editie HotelloTOP België Year Event een groot succes!

165 internationale hospitality professionals scheppen een beeld bij de digitalisering van de hospitality sector. ...

Veilinghuis Bernaerts pakt uit met extra receptieruimtes

Veilinghuis Bernaerts heeft er sinds kort twee nieuwe zalen bij. Naast het auditorium en ...

RSCA: Great Food and Great Football

Royal Sporting Club Anderlecht rekent sinds dit seizoen op J&M Catering om een deel van ...

Goldfish Party Rental realiseert eerste overname

Goldfish Party Rental, met hoofdzetel te Kruibeke nabij Antwerpen, is gespecialiseerd in het verhuren van materialen voor feesten en evenementen. ...