Green Key in de lift in Brussel

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

BELGA The Hotel is maandag vereerd met de erkenning Green Key1 en wordt zo het 34ste etablissement in Brussel dat met dat duurzaamheidslabel mag pronken Het Green Key initiatief behelst een samenwerking van GoodPlanet Inter. Environnement Wallonië IEW vis it brussels en de Brussels Hotel Association BHA Momenteel onderscheidt al 20 procent van alle kamers in Brussel zich met het label De nieuwe samenwerking en het programma werden maandag in The Hotel voorgesteld in aanwezigheid van de Brusselse minister president Rudi Vervoort.

Internationaal is het label veruit het grootste voor de toeristische sector met 2 900 locaties in 56 landen In België zijn er nu 239 Green Key locaties 34 in Brussel 20 procent van de hotelkamers 69 in Wallonië en 136 in Vlaanderen Ons land behoort daarmee tot de betere leerlingen van de klas.

Omdat er nog steeds een groeimarge is lanceren voormelde instellingen plus Brussels Special Venues BSV een nieuw programma voor de promotie van het label en ondersteuning van de Brusselse kandidaten Geïnteresseerde uitbaters kunnen in april en mei deelnemen aan workshops die hen voorbereiden op het behalen van het label.

Gepromoot wordt ook de staycation vakantie in eigen land Dat is duurzamer omdat de toerist zich niet ver hoeft te verplaatsen Het bezorgt reizigers ook minder stress is goedkoper en ondersteunt de lokale economie Om toeristen te helpen om vlot een duurzame verblijfplaats te vinden in België ontwikkelden GoodPlanet en IEW een zoekmodule.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Luxe hotel Brussel centrum – The Hotel Brussels

Shares

You May Also Like

Topchef en eventplanner brengen samen bijzondere hulde aan de konningebij

Met Dinner With The Queen brengen topchef Lieven Lootens (’t Aards Paradijs) en eventplanner ...

Succesvolle #miceparty19 klokt af op 32.000€ voor strijd tegen kanker

Op 7 mei jl. blies de ganse MICE-sector verzamelen op editie 2019 van de ...

Nieuwe eventhal ‘Radar’ opent de deuren in Lokeren vanaf september

In het gebouw waar ooit de legendarische Belgische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opent ...

Nieuwe naam voor cateringgroep Taste Catering

Vergeet Taste Catering en denk nu aan Witti Group. Dat is de nieuwe naam ...

De Oude Vismijn officieel geopend

De oude Vismijn werd vrijdag 3 mei officieel heropend en het hele weekend was ...