Groen vergaderen in Azur en Ardenne

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op zoek naar een leuke stek voor een MICE-activiteit op slechts een steenworp afstand? Laat u dan verleiden door het domein Azur en Ardenne voor een kort of langer verblijf met uw team of collega’s. Omgeven door weelderige natuur en vlakbij het centrum van Durbuy, biedt deze uitzonderlijke site een luxueus verblijf in een van de mooiste landschappen van België. Een uitzonderlijk groen kader en een ultramoderne infrastructuur maken van Azur en Ardenne de ideale omgeving voor het organiseren van uw seminaries, al dan niet residentieel, of al uw andere zakelijke evenementen of incentives.

Seminariecentrum

Immers, voor zakelijke evenementen beschikt het domein over een heus seminariecentrum, alsook een polyvalente zaal voor feesten, walking dinners, exposities, enz. Het seminariegebouw bevindt zich op wandelafstand van het hoofdgebouw en telt drie polyvalente zalen, met name de zalen ‘Saphir’ en ‘Turquoise’ op het gelijkvloers en de ruimere zaal ‘Céleste’, op de eerste verdieping. Alle drie beschikken deze zalen over de noodzakelijke voorzieningen waarbij het ganse gebouw eveneens is aangepast aan personen met beperkte mobiliteit. Bovendien hebben de zalen een schitterende lichtinval.

Alle zalen zijn moduleerbaar en uitgerust met high-tech apparatuur om maximaal tegemoet te komen aan de specifieke vergadernoden (uiteenzettingen, productpresentaties, opleidingen, workshops, videoconferenties, enz.). In totaal kunnen 200 personen in theaterstijl plaatsnemen. De ruime inkomhal kan tevens dienst doen als onthaalruimte voor het aanbieden van een welkomstdrank en voor eventuele koffiepauzes. Last but not least is er naast de seminariezalen ook nog de polyvalente zaal ‘Lazuli’, waar ontbijten, lunches, diners, cocktails, tentoonstellingen en andere evenementen kunnen worden georganiseerd.

Een gratis ruime parking grenst aan het gebouw zodat ook parkeerstress hier onbestaande is.

Overnachten?

Opteert u voor een residentieel seminarie? Dan beschikt het domein Azur en Ardenne over 54 kamers, die voorzien zijn van alle comfort, alsook over 14 afzonderlijke woningen voor 6 tot 8 personen.

Ontspanning

Zin in een pauze tijdens het vergaderen? Dan is er het Marine Wellness Centre, met prachtig binnenzwembad, sauna, stoombad en jacuzzi … en uiteraard ook de prachtig natuur van de Ourthe-vallei!

Vergaderzalen in Durbuy – Azur en Ardenne

Shares

You May Also Like

Bierolade en Chocolade sessies bij Deutsche Bank en KBC Bank

Enkele maanden geleden kreeg Bierolade de vraag van Deutsche Bank en KBC Bank & ...

Organic-Concept steunt heropstart Horeca

Nu de horeca zich voorbereidt op een voorzichtige heropstart in tijden van Covid-19, gaat, ...

Kijk vooruit, samen met The Event Pilots

Covid-19 heeft de plannen in de war gestuurd, maar de doelstellingen blijven dezelfde. The ...

Extended Reality Makes Television History with Katy Perry’s “Daisies” Performance on “American Idol”

Shot at PRG Studios Los Angeles, groundbreaking performance pushes boundaries for Extended Reality Katy ...

Exit fases Corona Lockdown: werd de beurzensector vergeten?

Sinds enkele weken is een geleidelijke heropstart van de economie merkbaar. Eerst de industrie. ...