Groen vergaderen in Azur en Ardenne

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op zoek naar een leuke stek voor een MICE-activiteit op slechts een steenworp afstand? Laat u dan verleiden door het domein Azur en Ardenne voor een kort of langer verblijf met uw team of collega’s. Omgeven door weelderige natuur en vlakbij het centrum van Durbuy, biedt deze uitzonderlijke site een luxueus verblijf in een van de mooiste landschappen van België. Een uitzonderlijk groen kader en een ultramoderne infrastructuur maken van Azur en Ardenne de ideale omgeving voor het organiseren van uw seminaries, al dan niet residentieel, of al uw andere zakelijke evenementen of incentives.

Seminariecentrum

Immers, voor zakelijke evenementen beschikt het domein over een heus seminariecentrum, alsook een polyvalente zaal voor feesten, walking dinners, exposities, enz. Het seminariegebouw bevindt zich op wandelafstand van het hoofdgebouw en telt drie polyvalente zalen, met name de zalen ‘Saphir’ en ‘Turquoise’ op het gelijkvloers en de ruimere zaal ‘Céleste’, op de eerste verdieping. Alle drie beschikken deze zalen over de noodzakelijke voorzieningen waarbij het ganse gebouw eveneens is aangepast aan personen met beperkte mobiliteit. Bovendien hebben de zalen een schitterende lichtinval.

Alle zalen zijn moduleerbaar en uitgerust met high-tech apparatuur om maximaal tegemoet te komen aan de specifieke vergadernoden (uiteenzettingen, productpresentaties, opleidingen, workshops, videoconferenties, enz.). In totaal kunnen 200 personen in theaterstijl plaatsnemen. De ruime inkomhal kan tevens dienst doen als onthaalruimte voor het aanbieden van een welkomstdrank en voor eventuele koffiepauzes. Last but not least is er naast de seminariezalen ook nog de polyvalente zaal ‘Lazuli’, waar ontbijten, lunches, diners, cocktails, tentoonstellingen en andere evenementen kunnen worden georganiseerd.

Een gratis ruime parking grenst aan het gebouw zodat ook parkeerstress hier onbestaande is.

Overnachten?

Opteert u voor een residentieel seminarie? Dan beschikt het domein Azur en Ardenne over 54 kamers, die voorzien zijn van alle comfort, alsook over 14 afzonderlijke woningen voor 6 tot 8 personen.

Ontspanning

Zin in een pauze tijdens het vergaderen? Dan is er het Marine Wellness Centre, met prachtig binnenzwembad, sauna, stoombad en jacuzzi … en uiteraard ook de prachtig natuur van de Ourthe-vallei!

Vergaderzalen in Durbuy – Azur en Ardenne

Shares

You May Also Like

Een duidelijk signaal …

De Corona-crisis heeft heel wat roet in het eten gegooid. Daar zijn we het ...

Toerisme Oostende is verheugd dat de meeting industrie weer perspectieven krijgt

Na een intense periode is Toerisme Oostende verheugd dat de meeting industrie weer perspectieven ...

Antwerpse Oktoberfesten op het water

Van zaterdag 19 september tot en met zaterdag 3 oktober zouden normaal gezien de ...

Alliance Belgian Event Federations evolueert naar Confederation Events

De Alliance Belgian Event Federations werd opgericht om de Belgische evenementenindustrie te verenigen tijdens ...

Technopolis organiseert eerste online Directors Forum Ecsite

We tonen dat Technopolis alles in huis heeft om digitale events te organiseren.” Technopolis organiseert ...

Een digitale oplossing voor uw event?

U wil graag opnieuw boodschappen communiceren naar uw doelpubliek? Een product lanceren of een ...