Handelsbeurs Unplugged, primeur voor Ozark Henry, unieke line-up in oktober

Post Image
Post Image

Van rock tot klassiekers, voor ieder wat wils

De succesvolle verkoop van de reeks met Ozark Henry motiveerde het team van restaurant Fiera in de Antwerpse Handelsbeurs om dit unieke concept in een nog unieker kader verder te zetten. Donderdagavond was Ozark Henry een eerste keer te gast tijdens Handelsbeurs Uplugged. Het decor, een lekker diner van het keukenteam van Fiera en Ozark Henry die volledig in zijn nopjes was aan de vleugelpiano zorgden voor een magische sfeer met veel lachende gezichten en romantische blikken aan tafel.

In oktober is het de beurt aan 4 nieuwe artiesten om het mooie indoor terras van Fiera in te palmen voor een covid-proof muzikale en culinaire beleving. En wat voor artiesten. We stellen ze even kort aan u voor.

Günther Neefs – 3 oktober

Günther Neefs draait al 35 jaar mee in de Vlaamse muziekscene. Hij bevestigt in de Handelsbeurs zijn reputatie van rasentertainer met een set vol bekende nummers en verrast met enkele nieuwe nummers. Met Viva La Vida scoorde hij deze zomer nog een mooie hit samen met Belle Perez. Zijn iconische stem, waarin je ontegensprekelijk het DNA van zijn vader hoort, zal u als gast van Handelsbeurs Unplugged ongetwijfeld beroeren met een lach en een traan.

Guy Swinnen – 10 oktober

Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een blad, maar een heel hoofdstuk. Deze immer sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij zijn band The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan. In 2020 wordt Guy Swinnen 60. En dat mag gevierd worden.

Helmut Lotti – 17 oktober

Wanneer je tijdens je carrière duetten hebt gezongen met onder meer Andrea Bocelli, Eros Ramazzotti, Sarah Brightman en Cliff Richard mag je spreken van internationale klasse. Deze Belgische topartiest met wereldwijde faam verkocht al 13 miljoen albums en we zijn dan ook ontzettend fier(a) dat Helmut Lotti op onze agenda prijkt.

Stan Van Samang – 24 oktober

Wat een muzikaal traject legde Stan Van Samang af sinds zijn verschijning in Steracteur Sterartiest. Zijn album Liefde voor Publiek scoorde tweemaal Platinum en brak alle records door als langste op nummer 1 te blijven in de Ultratop 50. “Een Ster” en “Goeiemorgend, Goeiendag”, beide covers uit Liefde voor Muziek, zijn hits die ons voor altijd zullen bijblijven. We zijn enorm blij dat Stan op 24 oktober ons zal vervoegen voor wat ongetwijfeld een magische avond wordt. Want Stan is bovenal een steengoed artiest.

Vrijdagavond en zaterdagavond staat Ozark Henry nog het programma van dit dinerconcept dat ontstond uit de schoot van restaurant Fiera in de Antwerpse Handelsbeurs. Maar liefst 3 avonden voorziet hij de gasten van Fiera in de Handelsbeurs met meeslepende melodieën van achter de vleugelpiano. Zaterdagavond is volledig uitverkocht, maar voor vrijdag kan je de laatste tafels nog boeken.

Tickets voor Handelsbeurs Unplugged kunnen geboekt worden via www.handelsbeursunplugged.be

Over het concept

De unieke architectuur van de Handelsbeurs inspireerde het team van Fiera om een muzikaal diner te organiseren met het meeste respect voor de geldende afstandsregels en met een intiem karakter voor elke gast. 1 artiest zorgt voor een intieme set, centraal in de ruimte en helemaal unplugged. De gasten worden volledig coronaproof aan een dinertafel voor maximaal 4 personen uitgenodigd in de prachtige Handelsbeurs en worden er niet alleen getrakteerd op een aperitief, amuses en een 4-gangendiner door Chef Andy Decremer van Fiera, maar krijgen ook een Belgische topartiest op het menu.

Achtergrondinformatie

Fiera Antwerp

Fiera staat in het Italiaans voor “de betere beurs” en verwijst naar de magische locatie: De feeërieke Schippersbeurs en Handelsbeurs in Antwerpen, die zijn deuren precies 1 maand voor de lockdown opende. Maar het betekent ook fier. Restaurant Fiera is fier dat ze gasten mag ontvangen voor een unieke beleving: ze nemen

Contact en aanvragen interviews
Lorenz Lievens
+32 472 53 04 93
lorenz@fiera.be
welcome@fiera.be
www.handelsbeursunplugged.be

Historische eventlocatie in Antwerpen – Handelsbeurs

Shares

You May Also Like

Twee creatieve teams maken hun intrede in The Oval Office

Als full-service bureau trekt The Oval Office sinds kort de kaart van Experience Driven ...

STOKERS: je coronaveilige thuis(werk)haven

Het coronavirus heeft de traditionele manier van werken grondig onderuitgehaald. Meer dan ooit is ...

Eventsector vraagt structurele steun op langere termijn

Met een resem nieuwe maatregelen pakte de federale regering gisteren ook uit met gepaste ...

Christmas isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about dancing in the snow

Het eindejaar komt eraan. Zeker nu het perfecte moment om je medewerkers en zakenrelaties ...

Fosbury & Sons, niet je gewone kantoor

De tijd waarin het doorsnee kantoor een monotone plek was, heeft lang genoeg geduurd. ...

Superchargen mogelijk bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Het supercharge plein op onze parkeerplaats is klaar voor gebruik. Op het plein zijn ...