Hard Rock Cafe Antwerp: ook voor bedrijven

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Woensdag 23 januari ging in Hard Rock Cafe Antwerp een VIP night door waarbij bedrijven info kregen inzake de mogelijkheden om een bedrijfsevent in HRC Antwerp te organiseren. Eventonline tekende uiteraard present en kreeg tussen de lekkere hapjes, frisse dranken en lekkere taart een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden bij Hard Rock Cafe Antwerp als eventlocatie voor bijvoorbeeld een origineel personeelsfeest of aparte incentive.

“Er zijn tal van mogelijkheden om als bedrijf hier een event te organiseren”, aldus Leandro Targon, Sales & Marketing Manager van Hard Rock Cafe Antwerp. “Zo kan je onze venue volledig of gedeeltelijk afhuren. We hebben twee verdiepingen ter beschikking, allebei mooi gedecoreerd met legendarische rock ’n roll memorabilia. Bovendien hebben we een aangenaam zomerterras dat uitziet op de Groenplaats. Inzake catering opties, bieden we zo’n tien verschillende groepmenu’s aan, uiteraard met verscheidene gastronomische opties, allemaal ingrediënten die deel uit maken van onze uitgebreide en legendarische HRC Menu. Evenzo betreffende drankopties, zoals signature cocktails of gelimiteerde aanbiedingen. Belangrijk ook, wil ik toch even benadrukken dat we steeds een voorstel op maat van de klant kunnen uitwerken.”

Capaciteit

Het restaurant heeft een maximale capaciteit voor 250 personen. “De bovenverdieping kan zo’n 100 genodigden ontvangen in een cocktail opstelling zonder tafels”, legt Leandro Targon verder uit. “Voor een typische restaurantopstelling met tafels kunnen we zo’n 70 à 75 personen plaatsen. In het ganse restaurant kunnen zo’n 120 personen comfortabel aan de dis aanschuiven. In de zomer kan het raam aan de straatkant worden geopend en biedt de benedenverdieping met het terras plaats voor ongeveer 150+ personen, wat een mooi aantal is voor een diner party. Het ganse HRC kan tevens worden afgehuurd voor een grotere party, zoals we zelf organiseren voor Oudjaar, de verjaardag van de oprichting van HRC, de Freddy Mercury Day enz. en dan kunnen we plaats bieden aan zo’n 270 gasten.”

Co-branding

Leuk detail voor bedrijven is de mogelijkheid tot co-branding: de T-shirt met het legendarische logo van HRC en eventueel andere merchandising waarop tevens uw bedrijfslogo staat, een onvergetelijke en aparte souvenir voor uw bedrijfsevent.

Boekingen

De deadline voor boekingen is zeer seizoenafhankelijk. Tijdig een afspraak maken, wordt dan ook aangeraden. “Best is om zo’n drie maanden op voorhand te boeken”, aldus de Sales & Marketing Manager. “Wij zijn nu bijna twee jaar open. In maart vieren we onze tweede verjaardag. HRC is niet enkel hamburgers en luide muziek. We zijn echt wel de ziel van de muziekscene niet enkel in Antwerpen en in gans Vlaanderen, maar wereldwijd en dat willen we toch uitstralen naar onze gasten”, aldus nog Leandro Targon.

HRC Antwerp, de plaats dus voor een apart bedrijfsevent tussen o.a. de gitaren van Kiss en Van Halen, de schoenen van Britney Spears, de lederen jekker van Bruce ‘The Boss’ Springsteen of het kleed van Lady Gaga …

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventlocatie Groenplaats in Antwerpen – Hard Rock Cafe Antwerp

Shares

You May Also Like

Euroports organiseerde hun personeelsfeest bij DOCK 3

Naar jaarlijkse traditie organiseerde Euroports hun personeelsfeest op in DOCK 3. En wie Euroports ...

Opening ION hoofdkwartier

In samenwerking met Dazzle Events zorgde SLV Rent voor het audiovisuele aspect van deze opening. De ...

A unique venue near Luxembourg

A perfect venue for all types of events ! More than 1200m2 on one ...

Connectiviteit op de Gentse Feesten

In de week van 21 juli startte de Gentse Feesten. Een 10-daags stadsfestival in ...

Advertising bij Kinepolis Business reikt verder dan het grote scherm

Wie aan advertising in de cinema denkt, denkt wellicht aan de indrukwekkende reclamespots op ...

Sportieve samenwerking met Vayamundo Houffalize

Om een gezellige sfeer te creëren voor de organisatie van hun sportevenementen wenst Sportevents ...