Hard Rock Cafe Antwerp: ook voor bedrijven

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Woensdag 23 januari ging in Hard Rock Cafe Antwerp een VIP night door waarbij bedrijven info kregen inzake de mogelijkheden om een bedrijfsevent in HRC Antwerp te organiseren. Eventonline tekende uiteraard present en kreeg tussen de lekkere hapjes, frisse dranken en lekkere taart een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden bij Hard Rock Cafe Antwerp als eventlocatie voor bijvoorbeeld een origineel personeelsfeest of aparte incentive.

“Er zijn tal van mogelijkheden om als bedrijf hier een event te organiseren”, aldus Leandro Targon, Sales & Marketing Manager van Hard Rock Cafe Antwerp. “Zo kan je onze venue volledig of gedeeltelijk afhuren. We hebben twee verdiepingen ter beschikking, allebei mooi gedecoreerd met legendarische rock ’n roll memorabilia. Bovendien hebben we een aangenaam zomerterras dat uitziet op de Groenplaats. Inzake catering opties, bieden we zo’n tien verschillende groepmenu’s aan, uiteraard met verscheidene gastronomische opties, allemaal ingrediënten die deel uit maken van onze uitgebreide en legendarische HRC Menu. Evenzo betreffende drankopties, zoals signature cocktails of gelimiteerde aanbiedingen. Belangrijk ook, wil ik toch even benadrukken dat we steeds een voorstel op maat van de klant kunnen uitwerken.”

Capaciteit

Het restaurant heeft een maximale capaciteit voor 250 personen. “De bovenverdieping kan zo’n 100 genodigden ontvangen in een cocktail opstelling zonder tafels”, legt Leandro Targon verder uit. “Voor een typische restaurantopstelling met tafels kunnen we zo’n 70 à 75 personen plaatsen. In het ganse restaurant kunnen zo’n 120 personen comfortabel aan de dis aanschuiven. In de zomer kan het raam aan de straatkant worden geopend en biedt de benedenverdieping met het terras plaats voor ongeveer 150+ personen, wat een mooi aantal is voor een diner party. Het ganse HRC kan tevens worden afgehuurd voor een grotere party, zoals we zelf organiseren voor Oudjaar, de verjaardag van de oprichting van HRC, de Freddy Mercury Day enz. en dan kunnen we plaats bieden aan zo’n 270 gasten.”

Co-branding

Leuk detail voor bedrijven is de mogelijkheid tot co-branding: de T-shirt met het legendarische logo van HRC en eventueel andere merchandising waarop tevens uw bedrijfslogo staat, een onvergetelijke en aparte souvenir voor uw bedrijfsevent.

Boekingen

De deadline voor boekingen is zeer seizoenafhankelijk. Tijdig een afspraak maken, wordt dan ook aangeraden. “Best is om zo’n drie maanden op voorhand te boeken”, aldus de Sales & Marketing Manager. “Wij zijn nu bijna twee jaar open. In maart vieren we onze tweede verjaardag. HRC is niet enkel hamburgers en luide muziek. We zijn echt wel de ziel van de muziekscene niet enkel in Antwerpen en in gans Vlaanderen, maar wereldwijd en dat willen we toch uitstralen naar onze gasten”, aldus nog Leandro Targon.

HRC Antwerp, de plaats dus voor een apart bedrijfsevent tussen o.a. de gitaren van Kiss en Van Halen, de schoenen van Britney Spears, de lederen jekker van Bruce ‘The Boss’ Springsteen of het kleed van Lady Gaga …

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventlocatie Groenplaats in Antwerpen – Hard Rock Cafe Antwerp

Shares

You May Also Like

Nieuwe Meeting & Incentive Guide Brugge 2019 is beschikbaar

Meeting in Brugge, het officiële congresbureau van de stad Brugge, stelt haar nieuwe ‘Meeting ...

MPI Roadshow: an interview with MPI CEO Paul Van Deventer

On Wednesday, February 13th, the MPI Roadshow made a pitstop in Brussels at the ...

J&M Catering ondersteunt Antwerp Diner om € 105.000 op te halen voor het goede doel

Antwerp Diner, het jaarlijks benefietgala voor de strijd tegen aids en HIV, kwam voor ...

Aanbod 5G door Brugse bedrijf Citymesh

In 2015 kocht het Brugse bedrijf Citymesh radiospectrum van telecomregulator BIPT om Wi-Fi-netwerken uit ...

MICE-activiteiten in een ontspannen sfeer: Azur en Ardenne

Middenin de Ardennen, gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe in de gemeente Durbuy, biedt ...