Hendrick's Chambers of the curious

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Butik Agency & Oona voor de tweede maal sold out меt Hendrick’s Chambers of the curious

7 maanden voorbereiding, 4 live experimenten, 2 agencies en 1 spokesperson… dat zijn de ingrediënten van ‘s lands meest succesvolle pop-up bar.

CONTENT CREATION
Ook voor deze 2de editie van de HENDRICK’S CHAMBERS OF THE CURIOUS, slaan Oona en BUTIK de handen in elkaar. Zowel het concept als het kleinste operationele detail zijn in handen van beide agencies, al dan niet aangevuld met experten uit binnen en buitenland.

BALOJI
Baloji volgt Max Colombie op als artistiek directeur en tekent naast het interieur ook 1 van de 4 live experimenten. Ditmaal geïnspireerd op occult en hekserij…

Na de zinnenprinkelende toer bereik je de bar en word je ondergedompeld in een universum van nieuwsgierigheid en creativiteit. Een perfect moment om het bizarre interieur te bewonderen en je te laten verleiden door de meest ongewone en uitzonderlijke Hendrick’s Gin cocktails.

SOLD OUT
Ondanks het extra aantal beschikbare plaatsen, waren de 4 curieuze experimenten in minder dan 72h volgeboekt.  Gelukkig is er in de bar zelf genoeg te ontdekken om er een verrassende avond door te brengen.

Als locatie viel dit jaar de keuze op het ‘Depot voor Gevaarlijke Goederen’ op de site van Tour & Taxis in Brussel. Tot 3 december is de bar vanaf 17h30 elke donderdag, vrijdag en zaterdag open voor het publiek.

De hele bar is tijdens deze periode ook beschikbaar voor externe events op zondag tot woensdag. Voor meer info gelieve een mailtje te sturen naar Nico@butikagency.eu.

http://www.chambersofthecurious.be
http://www.butikagency.be
http://oona.agency

Shares

You May Also Like

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Park Hyatt Mallorca, waar Hospitality naar een hogere dimensie wordt gebracht

Mijn eerste kennismaking met het Park Hyatt Hotel op Mallorca was in maart 2018 ...

Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, ...

Brugge verwelkomt het 15e B.E.S.T.- congres in december 2018

Met trots verwelkomt Brugge op 3 en 4 december 2018 het 15e Internationale B.E.S.T.-congres. ...