Het Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels heropent zijn deuren op 26 augustus!

Post Image
Post Image
Post Image

Tijdens een periode van rust heeft het Stanhope Hotel Brussels de renovaties nooit stopgezet. Het is dan ook met grote vreugde dat de deuren van het 5-sterrenhotel op 26 augustus opnieuw opengaan. Liefhebbers van historische huizen, luxueuze kamers en een verfijnde service kunnen hun hart ophalen.

Het meest romantische hotel van de stad heeft zijn renovaties, die in 2019 begonnen, beëindigd. Vandaag beschikt het hotel over twee sauna’s, een gerenoveerde fitnessruimte, een nieuw ontbijtbuffet en nieuwe apparatuur in de keuken en de technische ruimtes. Trots op zijn historische erfgoed en zijn geklasseerde ruimtes, heeft het hotel veel 19e-eeuwse details behouden terwijl het interieur, de faciliteiten en de voorzieningen van alle kamers zijn gemoderniseerd, zoals hoogwaardige King Size-bedden, smart-tv’s, Espresso-koffiezetapparaat.

Het hotel, dat zich al enkele jaren op ecologie richt, heeft nu de Green Key en eco-dynamische labels. In 2021 zijn we nog verder gegaan, dit met de installatie van zonnepanelen op het dak, een nieuw verwarmingssysteem en door verschillende detail te herzien zoals de herbruikbare badkamerproducten, werken met lokale producten, het gebruik van selectieve sorteerbakken in de kamers en openbare ruimtes en een “Fietsvriendelijk” etablissement worden.

Aan alle liefhebbers van romantische weekends! Samen zullen we de heropening vieren want het hotel heeft het perfecte aanbod gelanceerd: kom genieten van een ontbijt op bed, aankomst vanaf 11u, laat vertrek (tot 15u), een gratis drankje op het terras of bij de open haard, toegang tot de sauna’s en een opgewaardeerde kamer als kers op de taart!

Het Brighton restaurant – het restaurant van het hotel – heropent op maandag 30 augustus, de ideale locatie voor uw lunches, diners en om van de zomer te genieten op het terras. De wijnkelder wacht al maanden ongeduldig op u en het team nodigt u uit om de uitgebreide kaart te (her)ontdekken.

Het verborgen juweel van de Europese wijk kijkt er naar uit om zijn terras, de Library Bar, het Brighton Restaurant en zijn gerenoveerde kamers te laten (her)ontdekken voor een weekend in Brussel en u voortdurend onder te dompelen in luxe en rust.

Seminarie Hotel Brussel – Stanhope Hotel Brussels by Thon Hotels

Shares

You May Also Like

Yannick Bouts nieuwe general manager van Kasteel van Ordingen

Yannick Bouts wordt op 1 oktober de nieuwe general manager van het Kasteel van ...

Eventcity.be: Pop-up Eventlocatie in Mechelen

Van september tot eind december is Mechelen een straffe eventlocatie rijker. Eventcity.be is een unieke venue ...

Event Confederation reageert opgelucht op de heropening van de sector

Vanaf 1 september (1 oktober voor de Brusselse regio) mag men met 200 personen ...

Zet de deuren naar events wagenwijd open – Sound of Silence

Vrijdag vindt een nieuw Overlegcomité plaats. Een moment waar we met #SoundOfSilence en de ...

Pop-up Team-buildings at Holiday Inn Brussels airport
In collaboration with Event Masters

Where: Holiday Inn Brussels Airport
When: September & October 2021