Hilton Antwerp Old Town hotel wordt partner van de BEA

De organisatoren van de BEA hebben het genoegen om aan te kondigen dat het Hilton Antwerp Old Town hotel zijn steun heeft toegezegd aan de Benelux Event Awards 2015.

Het hotel, dat gelegen is in het hart van de metropool, zal de juryleden ontvangen op de vooravond van de projectverdedigingen, op 25 en 26 november aanstaande.

“Wij zijn verheugd om Hilton Antwerp Old Town te kunnen verwelkomen bij de BEA 2015 partners”, zo verklaart Erik De Ridder, organisator van de competitie.
“Deze vooraanstaande vestiging past perfect binnen hetgeen wij steeds nastreven: van de BEA een hoogwaardige competitie maken. Ik ben er van overtuigd dat onze juryleden niets zal ontbreken en dat ze deze locatie heel erg zullen waarderen!”

Het Hilton Antwerp Old Town is gevestigd in een historisch monumentaal gebouw op een toplocatie midden in het centrum van Antwerpen, vlak naast de winkelstraat De Meir.

Vanuit het nieuwe restaurant Brasserie Flo Antwerp, geopend sinds september 2014, kijkt u uit op de Groenplaats. Dit hotel beschikt over moderne ruime kamers met 24 uur per dag toegang tot een volledig uitgeruste fitnessruimte en de Executive Lounge, waar u toegang heeft tot een ruim dakterras met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.
Het hotel biedt gratis WiFi in de openbare ruimtes aan en 24-uursroomservice.

Klik hier voor meer info over Hilton Antwerp Old Town

Bron: Eventnews.be

Shares

You May Also Like

Uw evenement in Waerboom

Waerboom in Groot-Bijgaarden is een multifunctionele toplocatie, centraal gelegen in België̈. Een unieke seminarielocatie ...

2-daags arrangement “Wild & Wijn”

HUBERMONT, SPACE FOR DEVELOPMENT & LEISURE Menu  van onze Chef  Jean Dominique Trilogie des ...

Hosting your next conference in Brussels? Three good reasons why to opt for Thon Hotels!

Five different locations within Brussels Location is key when selecting a venue to host ...

Las Vegas @ Docks Dome

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset ...

Choose a unique location for your meetings

Oostende is the ideal place to host meetings. The unique setting is just a ...