Hilton Antwerp Old Town schenkt 570 euro aan vzw Pagadderke

Hilton Antwerp Old Town zamelde dit jaar 570 euro in voor vzw Pagadderke, een non-profitorganisatie die activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren die in een maatschappelijk kwetsbare omgeving opgroeien. Met de actie ‘Ducks for Change’ wil de wereldberoemde hotelketen jaarlijks haar steentje bijdragen aan een goed doel. Aan de receptie zijn daarom het hele jaar door badeendjes te koop.

Ieder jaar schenkt Hilton Antwerp Old Town de opbrengst van haar ‘Ducks for Change’-actie aan een goed doel. Bijzonder is dat de werknemers zelf bepalen welke organisatie het geld in ontvangst neemt. Onder andere ‘Make-A-Wish’ en ‘Kom op tegen Kanker’ mochten de voorbije jaren al een donatie in ontvangst nemen. Dit jaar kozen de werknemers echter voor een kleine vzw uit Antwerpen. Vzw Pagadderke zet zich in voor kinderen en jongeren tussen 6 en 15 jaar die in een maatschappelijk kwetsbare omgeving opgroeien. Het team van vrijwilligers organiseert tal van activiteiten om de Pagadders een zorgeloze tijd te bezorgen.

Waarom kiest een groot bedrijf als Hilton Antwerp Old Town nu voor een kleine vzw als Pagadderke? Deze twee werelden lijken misschien ver van elkaar verwijderd, maar toch zijn er gelijkenissen en raakpunten. Beide willen kansen creëren en de gemeenschap ondersteunen op verschillende vlakken. De hotelketen steunt al jaren in samenwerking met DM Thomas Foundation lokale initiatieven voor kansarme jongeren.

“We waren blij verrast dat de medewerkers van een groot bedrijf als Hilton een kleine lokale vzw kozen. Zo’n acties maken voor onze leden een groot verschil. De opbrengst van de ‘Ducks for Change’-actie zullen we gebruiken voor ons jaarlijks zomerkamp.”

– Tom Doise, bestuurslid vzw Pagadderke

De inzamelactie ‘Ducks for Change’ vond voor het eerst plaats in 2010. Hilton Antwerp Old Town verkocht sindsdien al 5.347 badeendjes en zamelde in totaal meer dan 25.000 euro in voor gelijkaardige initiatieven als vzw Pagadderke. De ene helft van de opbrengst schenkt het hotel aan DM Thomas Foudation, de andere helft geven ze aan een goed doel naar keuze.

– Voor meer informatie over de initiatieven van Hilton Antwerp Old Town: neem een kijkje op de Instagram-accounts @hiltonantwerpoldtownblueenergy en @hiltonantwerp. Dit jaar gebruikt het hotel de volgende hashtags: #Hilton100 en #HiltonAntwerp. Je kan hen ook vinden op de Facebookpagina: @HiltonAntwerpOldTown.

– Voor meer informatie over de initiatieven van vzw Pagadderke: surf naar de website
www.goededoelen.be/organisation/?id=0460697342

Hilton Antwerp Old Town is een luxueus viersterrenhotel, opgericht in 1993 en gelegen in het hartje van historisch Antwerpen. Het hotel telt 210 ruime gastenkamers, 13 gerenoveerde vergaderzalen en de grootste hotelbalzaal van België. Verder beschikt het hotel over een eigen brasserie, een 24-uursfitnessruimte en een dakterras met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Hilton Antwerp Old Town ligt op wandelafstand van het Centraal Station en de belangrijkste bezienswaardigheden in Antwerpen.

Contactgegevens
Contactpersoon: Felix Geys
E-mail: felix.geys@hilton.com
Telefoonnummer: +32 3 204 86 22
Website: www.antwerp.hilton.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke historische balzaal in Europa – Hilton Antwerp Old Town

Shares

You May Also Like

#micellorca20 … Niet te missen!

Ik ben van nature een dromer, maar de meeste van mijn dromen laat ik ...

De ROI van uw aanwezigheid op Eventonline

In 2005 richtte ik Eventonline op. Het idee is ontstaan toen ik was tewerkgesteld ...

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Claire Jeunhomme benoemd tot General Manager van NH Collection Antwerp Centre

Na het succesvol managen van NH London Kensington, zal Jeunhomme in september 2019 de ...

Hiptray – een unieke horeca innovatie!

Hip is de letterlijke vertaling van heup Tray heeft meerdere betekenissen zoals o.a. Bak ...

Zwitserland nodigt uit!

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie in de Meetings & Incentives kalender van Brussel/België: ...