Hof ter Musschen – Salons de Romree

HOF TER MUSSCHEN

 

Hof ter Musschen is een typische vierkantshoeve die in een recent verleden nog onderdak gaf aan Brabantse trekpaarden. Het domein telt 2 hectare groen om te genieten of te werken.

Vandaag is het echter een oord waar vogels een rustplaats vinden in een uniek en beschermd landschap waar de geklasseerde gebouwen, die uit de renaissance dateren, resoluut een blik naar de toekomst richten. De verschillende zalen zijn geschikt voor elk type professioneel of familiaal evenement waar u kunt rekenen op een combinatie van gastronomische klasse met een persoonlijke service.

Hof ter Musschen beschikt over 8 zalen van verschillende oppervlaktes met mobiele opstellingen naargelang van het doel van het event.

Met ons aanbod aan grote en kleine zalen kunt u kiezen welke ruimte het best aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Wenst u een receptie, communie, verjaardag of huwelijk te vieren, of een zakelijke bijeenkomst te organiseren?

Dan beschikt Hof ter Musschen over alle faciliteiten voor een vlekkeloze dag. Onze gastvrijheid en ons professioneel personeel staan garant voor een uitstekende service tot in het kleinste detail.

Dankzij zijn unieke ligging in de Brusselse rand is Hof ter Musschen prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast beschikken we over een 40-tal parkeerplaatsen en kunnen we een beroep doen op de ruime parkings van het Universitair ziekenhuis St. Luc.

In onze eigen keuken zorgen we voor culinaire verwennerij van hoog niveau.

Welk type van evenement u ook kiest, Hof ter Musschen dompelt u onder in een sfeer van rust.

Bezoek de website

SALONS DE ROMREE

 

Salons De Romree huist in een geklasseerde Brabantse vierkantshoeve uit 1737 op een domein van 1,5 hectaren.

Rond de geplaveide binnenkoer vindt u de monumentale Grote Schuur, de Oude Stallingen, de karaktervolle Hofstee en het intieme Portiershuis, daarnaast zijn er onlangs 2 nieuwe zalen bijgekomen, Villa en Living. Zes aparte feest- en seminariezalen in een eeuwenoude en traditierijke omgeving met telkens een andere sfeer.

Alle ruimtes werden gedurende de laatste jaren helemaal opgefrist en in een sfeer van hedendaagse kleuren ondergedompeld. Zij bieden allemaal rechtstreeks toegang tot een ruim en gezellig zonneterras in een harmonieuze, groene omgeving. U geniet er van het uitzicht op de Maalbeekvallei, de boomgaard en de tuinen. Een ware oase van rust op slechts 10 minuten van Brussel.

Salons De Romree vormt de ideale omgeving om uw gasten of medewerkers samen te brengen voor een congres of werkvergadering. Om een efficiënte organisatie te verzekeren, bieden wij u bovendien een brede waaier van seminarieformules voor een hele of halve dag. De zalen bieden plaats aan 15 tot 200 personen.

Daarbovenop beschikt Salons De Romree over een ruime parking met een 100-tal parkeerplaatsen.

Salons De Romree stelt een uiterst geraffineerde keuken voor, gebaseerd op de allerbeste seizoensproducten. U heeft de keuze uit een brede waaier van menuvoorstellen, walking dinner of een catering voorstel volledig afgestemd op uw behoefte.

Bezoek de website
Shares

You May Also Like

Total-e

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen met een unieke combinatie van diensten en materialen Een ...

Opnieuw evenementen in Brussel, met zorg voor alle veiligheid

Waar kan ik mijn vergadering organiseren? Het antwoord vind je hier – in onze ...

Stijlvol en groots: uw luxeloft

Stijlvol en groots: uw luxeloft Uw eigen hotelappartement met full service bediening, 24/7 bewaking ...

Vergaderen in Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2: gewoonweg apart!

Het Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2 is centraal gelegen aan de A2 tussen Utrecht ...

MeetingKempen

De Kempen is de perfecte regio voor uw eindejaarsfeest, seminarie, kickoff meeting of spannende ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen