Hof ter Smisse introduceert nieuw concept: heerlijk diner & luxe glamping

Post Image
Post Image
Post Image

Bij Vandersmissen Feestservice leggen ze hun gasten graag in de watten met heerlijke, originele gerechten en een topservice. Nu het Corona-virus de activiteiten aan banden legt, heeft de cateraar samen met evenementenbureau Fame Travel Designers uit Mechelen een exclusieve formule uitgedacht om alle culinaire activiteiten in alle veiligheid opnieuw te kunnen opnemen: lekker dineren met een partijtje luxe glamping.

Hoewel grote familiefeesten, verre reizen en leuke uitstapjes voorlopig niet aan de orde zijn, blijft het belangrijk om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd. Daarom hebben Vandersmissen Feestservice en evenementenbureau Fame de hoofden bij elkaar gestoken en deze unieke luxe glamping-formule uitgedacht. Zo kan je in eigen land genieten van culinaire hoogstandjes en een authentieke kampeerervaring zonder compromissen. En dat allemaal in je eigen bubbel van tien.

Vandersmissen Feestservice is net als de evenementensector zwaar getroffen door de Corona-crisis. “Normaal gezien doen we in deze periode de catering voor de medewerkers en VIPS van de festivals in Werchter”, stelt Liesbeth Vandersmissen. “De feesten die bij ons geboekt waren, zijn allemaal verplaatst naar het voorjaar van 2021. Dat voorjaar loopt sneller vol dan de voorgaande jaren. Wie trouwt, wil dat ineens goed doen met een feest erbij. Het is nog onduidelijk wat in het najaar al kan. We werken al langer samen met Fame. Door aan te sluiten bij hun concept kunnen we deze zomer toch mensen laten genieten van onze gerechten.”

Formule Luxe glamping

Benieuwd naar wat deze luxe glamping-formule inhoudt? In de prachtige, groene stadsoase van Hof ter Smisse worden de gasten ontvangen voor een flinke dosis gastronomisch genot. Daar wordt er namelijk een heerlijke barbecue aan tafel geserveerd. Achteraf is er voor wie dat wil nog de mogelijkheid om te genieten van een charmante outdoor cinema onder de sterrenhemel. Als kers op de taart kan je met je bubbel overnachten in authentieke glampingtenten of de unieke gardeniglo. De gardeniglo is een ronde transparante tent die, zeker in combinatie met gezellige sfeerverlichting ‘s avonds, garant staat voor een bijzonder mooie ervaring.

Luxe glamping-formule in een notendop

Formule Glamping Deluxe – € 239 per persoon:

  • een overnachting in een 2-persoonstipi, volledig ingericht in bohostijl;
  • aperitief met drank en hapjes, gevolgd door een heerlijk 3-gangen barbecuediner, geserveerd aan een prachtig gedecoreerde tafel;
  • aangepaste wijnen en waters;
  • kampvuur met marshmallows;
  • luxe ontbijt.

Opties:

  • Under the stars in de Garden igloo – € 150 supplement;
  • mobiele hottub – op aanvraag;
  • pilatessessie in de vroege ochtend – op aanvraag.

Een nachtje in de mooiste stadstuin van Hoogstraten is mogelijk op 23, 24 en 25 juli 2020.  Je kan uitsluitend boeken via Fame Travel Designers op sales@fame-travel.be om een datum vast te leggen.

De kunst van feesten – Hof ter Smisse in Hoogstraten

Shares

You May Also Like

The Oval Office organiseert eerste 'CERMified' events voor BMW en Proximus

Sinds 1 juli is het officieel weer toegestaan om, onder bepaalde door de overheid ...

The Oval Office doet voor Natuur en Bos de Groeten uit Buitengewoon Binnenland

Een staycation of dichtbijvakantie was wellicht nooit zo in trek als deze zomer. Als beheerder ...

Meeting Professionals International Belgium Chapter appoints new President and the Board

Meeting Professionals International (MPI) is the largest meeting and event industry association worldwide. Founded ...

Groepsboekingen op Surfers Paradise zijn in juli en augustus terug mogelijk!

Deze zomer aangepast naar de coronamaatregelen maar daarom niet minder sfeervol. Enige verschil is ...

Kasteel Tivoli verwelkomt je weer

Ze verwelkomen je terug met veel enthousiasme en in alle veiligheid. De orangerie van ...

Inspirerend, veilig en efficiënt in Pillows Limburg

Bij Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo, Limburg zijn ze er klaar ...