Hoge standaarden in Leuven

Het Park Inn by Radisson Leuven Hotel kreeg een award voor “Best Hotel in Belgium” en “Cleanest Rooms in Belgium” van HotelSpecials.

Een fantastische prestatie voor het Park Inn by Radisson Leuven, want het won de prijzen voor het “Beste Hotel in België” en de “Schoonste kamers in België” van HotelSpecials.

HotelSpecials, opgericht in 2002, is de bestemming voor zij die op zoek zijn naar geweldige hotelaanbiedingen en biedt een brede waaier aan hotels in een groot aantal landen. In het begin van elk jaar organiseren ze hun jaarlijkse HotelAwards, waar hotels beloond worden voor hun harde werk op basis van een aantal factoren, waaronder klantbeoordelingen op hun platform en de gemiddelde beoordeling. Vervolgens verdelen ze deze hotels in categorieën en belonen ze ze met titels op basis van hun meest unieke verkoopargumenten.

Dit jaar won het Park Inn by Radisson Leuven Hotel de prestigieuze titels “Best Hotel in Belgium” en “Cleanest Rooms in Belgium”, als erkenning voor zijn uitstekende service en uitzonderlijke hygiëne. Een fantastische prestatie, het gaat om het niveau van toewijding dat het personeel heeft voor het maken van gedenkwaardige momenten voor hun gasten.

Housekeeping Manager, Geneviève van Eeckhout, zei: “De dag van de aankondiging was ik overweldigd omdat het de eerste keer in mijn carrière was dat ik een prijs als deze ontving. Ik ben enorm trots op mijn werkplek en mijn team, die allemaal zo hard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken.”

Park Inn by Radisson Leuven Martelarenlaan 36, 3010 Leuven, Belgium t: +32 16 61 66 00 info.leuven@parkinn.com parkinn.com/hotel-leuven

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Verhuur zalen regio Leuven – Park Inn by Radisson Leuven

Shares

You May Also Like

Sint-Romboutstoren decor voor uniek event

DJ brengt jongeren naar erfgoed  Op woensdag 15 mei vindt er op de Sint-Romboutstoren in ...

Uniglobe Robins Travel trending day trips

Invite your clients, colleagues or other guests on a nearby day trip with exceptional ...

Hoe organiseer ik een inspirerend seminarie? – BluePoint Meet.Work.Tech.

Al gehoord van Ted-x of ‘inspirational talks’? Deze bestaan uit toespraken van opeenvolgende motiverende ...