Hotel Amigo combineert kookles met bezoek aan Vroegmarkt

Marco Visinoni, de befaamde chef van Ristorante Bocconi in Hotel Amigo, nodigt alle keukenliefhebbers uit om deel te nemen aan een unieke belevenis rond Kerst- of Oudejaarsmenu’s.
Vertrekpunt van het hele gebeuren is de Vroegmarkt in Brussel.

Op zaterdag 22 en zaterdag 29 november ontmoet chef Marco Visonini de deelnemers vanaf 6.00 u ‘s morgens voor een heerlijk ontbijt alvorens op de Vroegmarkt afspraak te maken met een aantal lokale producenten en artisanale bedrijven die een passie hebben voor verse producten van eigen bodem.
Het evenement is een ideale gelegenheid om te netwerken en biedt een uitgelezen kans om de geheimen van de chef te ontrafelen en eenvoudige manieren te ontdekken hoe we een feestmaaltijd, die beslist indruk zal maken op de gasten, moeten aanpakken. Kortom: u leert op een hapklare manier de perfecte hap te maken.
Na een aantal nuttige tips over de keuze van de producten, verplaatst het event zich naar de keuken van Ristorante Bocconi voor een kookles rond de samenstelling van een feestmenu… De leerling-chefs nemen dan bestellingen op onder het deskundig oog van Marco.
Aan het eind van de ochtend volgt dan de afspraak aan de ‘Tafel van de Chef’ in de keuken voor een gezellige lunch rond de klaargemaakte gerechten. Het initiatief is overigens niet alleen een goed idee om zichzelf goed voor te bereiden op de samenstelling van een eindejaarsdiner, maar is ook perfect geschikt als geschenk (in een geschenkdoos) voor fervente kookliefhebbers.
De kostprijs van dit initiatief bedraagt 120 euro per persoon, inclusief de ronde langs de Vroegmarkt, de kookles, de lunch met drankje en een schort gesigneerd door de chef-kok. In de prijs is ook een koffiepauze inbegrepen, evenals het vervoer naar de Vroegmarkt, een lekker aperitief en parkeergelegenheid bij het hotel.
Reserveringen:
+32 (0)2/547.47.25
lcaruana@roccofortehotels.com

Bron: Eventnews.be

Shares

You May Also Like

Choose a unique location for your meetings

Oostende is the ideal place to host meetings. The unique setting is just a ...

@Hallehof – Seminar@home

Prachtig gerenoveerd kasteel op een schitterend domein. Uw meeting wordt gegarandeerd naar een hoger ...

Veldeman bouwt impressionant tentendorp voor WK Jumping

In september vormde het domein Zangersheide het decor voor het WK jumping voor jonge ...

Informele netwerkdrink voor eventsector Bien Venue in Interactive Hub

Sinds een aantal jaar wordt regelmatig de gratis informele drink voor de eventsector ‘Bien ...

2018 werd gevierd door DELA in Docks Dome

Het jaarlijkse personeelsfeest van DELA vond plaats bij DOCKS DOME. Voor het 80-jarige jubileum ...

Lucky Events neemt Casino Las Vegas over

Geert Watty is reeds lange tijd actief in de evenementensector. Twaalf jaar geleden nam ...