Hotel Scouting #Micellorca20: Llaut Palace Hotel & Spa 5*

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs vertoefde Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, in Mallorca. Doel van het korte bezoek: scouting van het hotel voor de vierde editie van de fietsincentive #Micellorca20 in 2020. Het hotel in vizier als uitvalsbasis voor editie 2020 is Llaut Palace Hotel & Spa 5*.

Olivier kreeg er een rondleiding door GM Gustavo Guidobono Zabala. “Llaut Palace Hotel & Spa 5* is een vijfsterrenoase in Playa de Palma, op slechts een paar meter van het strand en op 4 km van de luchthaven. Een unieke venue aan het geherwaardeerde strand van Playa de Palma, omringd door bedrijven, restaurants en allerlei winkels. Het betreft een zeer compleet en modern hotel. Naast een uitgebreide spa en wellness, inclusief buitenzwembad, beschikt het hotel tevens over een vergaderzaal, een leuke bar en een rooftop restaurant, tevens uitgebreid met bar”, aldus Olivier.

De kamers van het Llaut Palace Hotel & Spa 5* onderscheiden zich door hun elegantie en unieke stijl met een modern design. Ze zijn ingericht met zorgvuldig geselecteerde en verfijnde meubels. Het hotel beschikt over 186 kamers verdeeld over 7 verdiepingen.
Llaut Palace Hotel & Spa 5* telt 3 soorten kamers: Deluxe Tweepersoonskamers, Junior Suites en Suites, gedecoreerd in zachte tinten voor een warme en gezellige sfeer. Alle kamers hebben een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi-verbinding, haardroger, kluis, bureau en telefoon.

Llaut Palace Hotel & Spa 5*, biedt tevens topgastronomie die de meest actuele gastronomische technieken combineert. Gasten kunnen zich laten verrassen in één van de drie haute cuisine-restaurants – Aziatisch restaurant KATAGI Blau, Restaurant Orza en Norai Tapas Bar – waar ze kunnen genieten van een authentieke Teppanyaki, de bistro of het internationale buffet met 3 kookshows, met op de achtergrond een spectaculair panoramisch uitzicht op de zee.

Shares

You May Also Like

Café Local pakt uit met fabelachtige remodelling

Wanneer je iemand vraagt of ze al van Café Local gehoord hebben, dan krijg ...

LIVING PLATES, een vernieuwend concept

Tafels komen tot leven! Het event agency Creationz lanceert dit najaar een mooi concept ...

Art of Confusion, een wondere wereld van verbeelding!

Stap binnen in een wondere wereld van verbeelding Wie ‘Art of Confusion’ zegt, stapt ...

Business Faculty verleent eerste hulp bij welzijn tijdens je vergadering

Je wil een succesvolle vergadering inrichten? Al eens nagedacht over een powerfood buffet of ...

Soundation is fun, brengt vreugde & energie!

Ik ben een persoon, die spreekt met natuurlijke tonen en ik weet hoe ik ...

Radisson Blu Palace Hotel: Zakendoen aan zee

Een nieuwe zakenreis of meeting op de planning staan? Overweeg het Radisson Blu Palace ...