Iberostar Selection Playa de Palma: perfecte uitvalsbasis!

Post Image
Post Image

Onlangs verbleef ik tijdens de herfstvakantie in het hotel Iberostar Selection Playa de Palma op Mallorca. Waarom ik dit hotel uitkoos? Simpel, het wordt misschien de uitvalsbasis voor één van onze volgende fietsincentives. Het was dus niet enkel vakantie, maar ook een werkbezoek. Ik koppelde bijgevolg het nuttige aan het aangename. Zo doen we dat bij Eventonline. We blijven immers Men of M.I.C.E.

Waarom heeft dit vijfsterrenhotel de beste Trip Advisor-beoordeling van alle hotels in Playa de Palma? Wel, ik kan dat snel in vier woorden samenvatten, met name locatie, kwaliteit, design en gastronomie.

Het hotel ligt vlakbij het strand, op amper vijf minuten van de luchthaven en slechts een kwartiertje van het stadscentrum. De faciliteiten zijn ontworpen met oog voor elk detail, zodat gasten volledig kunnen genieten van een aangenaam verblijf. Het hotel beschikt tevens over een SPA Sensations. Op het dakterras vind je een overloopzwembad en het panorama op de zee is gewoonweg adembenemend! Ik kreeg trouwens een kamer toegewezen met zicht op het zwembad. Over het hotelpersoneel kan ik kort zijn. Supervriendelijk, gastvrij en behulpzaam!

Ter plaatse heb ik vele nieuwe fietsroutes kunnen rijden met Micellorca in het achterhoofd. Elke ochtend startte ik trouwens met een enorm uitgebreid en lekker ontbijt. Alle maaltijden waren trouwens top. Interessant ook voor onze fietsincentive is de bewaakte fietsparking, zodat we na elke dagrit ons stalen ros met een gerust hart op stal kunnen zetten. Het hotel beschikt ook nog over een kleine vergaderzaal, waar we onze teammeetings kunnen houden.

Luxueuze kamers, gastvrij personeel, lekker eten, fantastische faciliteiten … kortom, volgens mij de juiste keuze als uitvalsbasis voor misschien één van de volgende #micellorca events! Ik vond het alvast top. Nu nog het perfecte fietsweer, maar daar maak ik mij weinig zorgen over. Immers, het eiland stelt nooit teleur! – Wauters approved!

Shares

You May Also Like

Keek jij ook naar de BEA Awards via livestreaming? – Citymesh

EEN EVENEMENT VOOR DE EVENEMENTENSECTOR De Nekkerhal in Mechelen stond op 1 december helemaal ...

BEA Awards 2021: Goud voor de beste 8 eventprojecten van de voorbije twee jaar

De allerbeste live events van de afgelopen twee jaar werden op 1 december gehuldigd ...

Cameras on! Time to go digital, hybrid and even physical!

Of course, business goes on! Of course we need meetings! And that is still possible ...

Uw bedrijfsevenement in combinatie met teambuilding in een prachtige omgeving – Les Sorbiers

Hotel ‘Les Sorbiers’ ongekende parel in de Maasvallei  Een driesterrenhotel zonder televisie op de ...

De visie van een event-organisator én preventieadviseur op de onzekere corona-situatie

“Vandaag kan je met gezond verstand lockdowns of sluitingen vermijden!” Tom Bellens aan het ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen