Inbrekers slaan toe in nieuwe eventlocatie ‘Radar’ in Lokeren

Vannacht omstreeks 23u.45 probeerden (vermoedelijk) zes mensen in te breken op de nieuwe eventlocatie Radar in Lokeren. Drie daders werden onmiddellijk gevat maar op dit moment is het onderzoek nog volop aan de gang.

Radar, de compleet vernieuwde eventlocatie in Lokeren, opende vorig weekend de deuren en werd in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer van een inbraak. Vermoedelijk zes inbrekers vielen de eventlocatie binnen, namen materiaal mee en brachten hierbij schade aan. Drie daders werden onmiddellijk gevat door de politie, die net op patrouille was in de buurt.

De organisatie reageert: ‘We betreuren de feiten die zich vannacht hebben afgespeeld maar zijn blij dat de politie zo snel en accuraat heeft ingegrepen. Dankzij hen konden al zeker drie inbrekers gevat worden. Het onderzoek is momenteel bezig en we hebben het volste vertrouwen in de politie dat ook de andere daders snel zullen gevat worden. Dit weekend hebben we een sold-out event ‘Cherry Moon Return To Homebase’. Ticketkopers hoeven zich geen zorgen te maken, ze zullen hiervan geen hinder ondervinden.”, aldus Tijs Vandenbroucke, mede-eigenaar van Radar.

Shares

You May Also Like

Brugge bouwt nieuw beurs- en congrescentrum in historische binnenstad

Stad Brugge besliste in het voorjaar van 2018 om de opdracht voor de bouw ...

New Balls Please opent nieuwe vestiging en verwelkomt Serge Deben

Begin deze maand hield evenementenkantoor New Balls Please hun nieuwe vestiging in Brussel boven ...

Event Masters heeft nieuwe thuisbasis

Event Masters zette in de zomer van 2019 een grote stap in haar bestaansgeschiedenis. ...

#micellorca20 … Niet te missen!

Ik ben van nature een dromer, maar de meeste van mijn dromen laat ik ...