Inspire your tribe met TTPE – To The Point Events

Binnen de bedrijfswereld groeit het besef dat werkgeluk van de medewerkers een belangrijke factor kan zijn binnen het succes van een onderneming. To The Points Events wil bedrijven helpen bij het creëren en onderhouden van een positieve bedrijfscultuur, en lanceert daarom vandaag het gloednieuwe teambuildingportaal  Toffe Teambuildings.

Happy employees, happy companies, happy customers: Investeren in (werk)geluk draagt bij tot de circle of success. Bedrijven zijn dan ook meer dan ooit op zoek naar formules en activiteiten die bijdragen aan een positieve cultuur op de werkvloer. Ook bij To The Point Events gelooft men dat gelukkige werknemers gezonder, meer betrokken én productiever zijn. Daarom lanceerde het agentschap vorig jaar al de Happiness Challenge. Met Toffe Teambuildings gaat men nu nog een stap verder.

Inspire your tribe

Toffe Teambuildings is een unieke ontmoetingsplaats voor bedrijven waar To The Point Events je inspireert, helpt en ontzorgt bij de organisatie van je teambuilding. Je krijgt alle handvaten om je medewerkers samen te brengen, te inspireren en te motiveren. De teambuildings verlopen in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners, zodat men bij elke activiteit de gekende TTPE-kwaliteit mag verwachten.

Heb je nog geen idee wat te doen op je volgende teambuilding? Of weet je al wat zoekt, maar heb je hulp nodig bij de organisatie? Dan ben je op het juiste adres bij Toffe Teambuildings. Je vindt er inspirerende getuigenissen en locaties, kwalitatieve activiteiten en alle extra’s om jouw teambuilding compleet te maken. En het belangrijkste: To The Point Events ontzorgt je volledig!

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events

Shares

You May Also Like

The Frontline Company helpt Evenementenbureaus terug opstarten!

Na lang wachten en veel onzekerheid is er eindelijk wat perspectief in de evenementensector. ...

Hard Rock Hotel Tenerife re-opening!

Hard Rock Hotel Tenerife will be opening its doors from 30 July. The five-star ...

Covid-19 Proof Events by Event Mosaic

Uw evenement, congres, incentive of teambuilding kan nu weer volwaardig opgestart worden. De contouren ...

Zomerbar Thirsty Toucan & Moon Gin slaan handen in elkaar en openen een unieke openlucht cinema!

“Koop lokaal” is een slogan die afgelopen maanden veel verscheen. Hierop spelen ondernemers Moon ...

De “Summer Vibes” van Crowne Plaza Brussels Airport

We gaan er geen doekjes om winden. Covid-19 heeft er serieus ingehakt. De toeristische ...

Brussels Special Venues are prepared for the “New normal”

A way forward with new (and safe) event solutions Our world turned upside down ...