Inspire your tribe met TTPE – To The Point Events

Binnen de bedrijfswereld groeit het besef dat werkgeluk van de medewerkers een belangrijke factor kan zijn binnen het succes van een onderneming. To The Points Events wil bedrijven helpen bij het creëren en onderhouden van een positieve bedrijfscultuur, en lanceert daarom vandaag het gloednieuwe teambuildingportaal  Toffe Teambuildings.

Happy employees, happy companies, happy customers: Investeren in (werk)geluk draagt bij tot de circle of success. Bedrijven zijn dan ook meer dan ooit op zoek naar formules en activiteiten die bijdragen aan een positieve cultuur op de werkvloer. Ook bij To The Point Events gelooft men dat gelukkige werknemers gezonder, meer betrokken én productiever zijn. Daarom lanceerde het agentschap vorig jaar al de Happiness Challenge. Met Toffe Teambuildings gaat men nu nog een stap verder.

Inspire your tribe

Toffe Teambuildings is een unieke ontmoetingsplaats voor bedrijven waar To The Point Events je inspireert, helpt en ontzorgt bij de organisatie van je teambuilding. Je krijgt alle handvaten om je medewerkers samen te brengen, te inspireren en te motiveren. De teambuildings verlopen in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners, zodat men bij elke activiteit de gekende TTPE-kwaliteit mag verwachten.

Heb je nog geen idee wat te doen op je volgende teambuilding? Of weet je al wat zoekt, maar heb je hulp nodig bij de organisatie? Dan ben je op het juiste adres bij Toffe Teambuildings. Je vindt er inspirerende getuigenissen en locaties, kwalitatieve activiteiten en alle extra’s om jouw teambuilding compleet te maken. En het belangrijkste: To The Point Events ontzorgt je volledig!

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events

Shares

You May Also Like

Jouw ideale fotoshoot bij Fosbury & Sons

De locatiekeuze is mede bepalend voor het succes van je fotoshoot. Wist je dat ...

Gloednieuwe Online Streaming studio in Quartier Papier

Big news! Vanaf nu trekt Quartier Papier in Zaventem ook de digitale kaart. De ...

Wat is een virtueel of hybride evenement? – BluePoint Meet. Work.Tech.

Technologische en social media upgrades hebben de deur geopend naar nieuwe manieren om online ...

Cover Flooring voorziet vloerbescherming in de vaccinatiecentra

Na maanden complete radio stilte, staat de telefoon bij Cover Flooring sinds enkele weken ...

Fundraiser Antwerp Diner 2021 uitzonderlijk toegankelijk voor het grote publiek

Na de recordeditie van 2020 hadden de bestuursleden van Antwerp Diner zich de jubileumeditie ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.