Interview met Lee Wohrmann, Opération Manager Van der Valk Sélys Liège

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het Van der Valk Sélys Hotel in Luik heropende sinds 19 juni jl. de deuren na ingrijpende renovaties. Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, ging alvast een kijkje nemen en had ter plaatse een gesprek met Opération Manager Lee Wohrmann.

“Zoals je merkt, zijn de renovatiewerken erg geslaagd,” stelt de Opération Manager. Het ganse restaurant werd vernieuwd, alsook de keuken, de brasserie en de receptie. Zo werd het restaurant uitgebreid naar 150 zitplaatsen en de brasserie naar 50. “De nieuwe keuken is een open keuken geworden met splinternieuwe toestellen en materiaal voor een prachtige kaart. We gaan gastronomische gerechten serveren,” aldus Lee Wohrmann.

Bovenop het restaurant werd een nieuw terras aangelegd met een fantastisch panorama op de Vurige Stede. “Daar gaan we dan ook rooftops op organiseren.” Het nieuwe terras aan het restaurant zal beschikken over zo’n 100-tal zitplaatsen. “We voorzien tevens heel grote parasols die overdag bij zonnig weer voor voldoende schaduw zullen zorgen. ’s Avonds kan het terras dan weer worden verwarmd indien nodig. Zo kunnen de gasten er wat langer vertoeven wanneer het wat koeler wordt. Hier komt ook nog een bar, hoogstwaarschijnlijk een cocktailbar,” legt de Opération Manager verder uit.

Het hotel beschikt tevens over een mooie balzaal. “Onze feestzaal heeft een oppervlakte van 300m2 en heeft een 8m-hoog plafond. Er kunnen 190 personen aan ronde tafels dineren. De zaal ligt tegenover het terras zodat er ook recepties kunnen worden gegeven.”

Aan de ingang van het hotel komt eveneens een nieuwe gouden bar met spiegels, zonder twijfel een heuse eyecatcher.

DAO

Bovendien wordt tevens de wellness helemaal vernieuwd en zal vanaf heden ‘DAO’ heten. Vanaf september 2020 kunnen zowel de hotelgasten als passanten terecht in een volledig gerenoveerde spa gespreid over twee verdiepingen. De spa bevat 17 ruimtes en een zwembad, een telt een brede waaier van verzorgingen. Het fitnesscenter van het hotel, is uitgerust met moderne sporttoestellen. Deze toestellen kunnen zowel voor cardio- als krachttraining worden gebruikt. Het zwembad, de fitness en de jacuzzi openen reeds de deuren op 19 juli. Voor de wellness is het dus nog wachten tot september.

 

Shares

You May Also Like

Geweldige ruimtes voor uw vergaderingen!

Aan de poort van de Ardennen verwelkomt de Quartier Latin u in zijn 8 ...

Hotel Serwir gaat terug OPEN!

Maandag 24 augustus is het zover! Hotel Serwir gooit haar deuren open na een noodgedwongen ...

Disinfect lanceert nu ook mobiele benevelings-units voor snelle en veilige COVID-ontsmetting van grote publieksruimtes

Supermarkten, sportpaleizen, beursgebouwen, (hoge)scholen, cinemacomplexen… kunnen vanaf nu in een mum van tijd 100% ...

Footfall AI, de flexibele monitoring voor jouw evenement!

Bezoekers tellen wordt nog geregeld manueel gedaan. Dat is enorm tijdsintensief en vaak niet accuraat. ...

D-Day op het strand van Oostende: Operatie ‘Strandreservatie’ geslaagd

Slim uit uw kot Op vraag van de Dienst Toerisme van Oostende ontwikkelde StayAlert, ...