Investeringen bij Gourmet Invent!

Gourmet Invent investeerde recent in een volledige nieuwe keuken in Gent ICC om samen met het team van topchefs & souschefs uw evenement nog beter te kunnen voorbereiden en uit te voeren.

Het bestaande wagenpark werd eveneens onder handen genomen door toevoeging van een aantal nieuwe voertuigen en nieuwe bestickering van de Gourmet Invent logo’s op alle voertuigen.

“Investment in human capital” is voor Gourmet Invent van primordiaal belang. Daarom stellen wij u graagCharlotte De Wilde voor als kersvers lid van ons sales team. Deze gedreven en dynamische dame zal u van A tot Z begeleiden bij de totstandkoming van uw evenement, georganiseerd op onze nieuwe locatie “Het Godshuis” in Sint-Laureins.

Gourmet Invent is een uniek gastronomisch bedrijf voor catering die lekker, puur en van bij ons is. Wij staan voor vernieuwing, verfijning, respect voor de eigenheid van het product en dit met een zeer sterke logistieke ondersteuning. De digitale wereld staat niet stil en Gourmet Invent heeft deze tendens gevolgd om u nog beter van dienst te kunnen zijn. U vindt op onze vernieuwde website alle info omtrent onze unieke concepten, de schitterende locaties waar we als partner werken en onze hospitality pakketten.

Neem alvast een kijkje op www.gourmetinvent.be.

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Wat kan jij doen om jouw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau te tillen? – Seminar@home

Bedrijfsevenementen kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. De succesfactor is duidelijk: een unieke locatie ...