JADA events breekt eigen records

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Bij JADA events was het dit jaar alle hens aan dek want nog nooit werd het team zo uitgedaagd om de meer dan 40.000 gasten op de ongeveer 150 op maat gemaakte bedrijfsevenementen een unieke belevenis te bezorgen. “2019 is trouwens nog niet voorbij, want nog elke dag krijgen we nieuwe aanvragen binnen, ter uitvoering voor dit jaar.”, vertelt Danny trots. “Het wordt een recordjaar, en dat hebben we uiteraard ook te danken aan ons team, wat nog nooit zo sterk is geweest als nu. We zijn heel goed op elkaar ingespeeld en geven elkaar ook de nodige vrijheid om zelfstandig projecten van A tot Z op te volgen.” “Uiteraard blijven we aan de zijlijn bijsturen als dit nodig is,”, gaat Jan verder “en heel vaak volgen we de evenementen zelf ook op om de voeling met onze gewaardeerde en wederkerende klanten niet te verliezen.”

Opvallend dit jaar was ook de forse stijging in projecten in het buitenland met een 8-daags congres in Las Vegas als absolute uitschieter.

Maar ook in België realiseerden ze nog nooit zoveel events, met als topper een 2-daags event voor in totaal 7500 gasten.

“We gaan dit record volgend jaar zeker samen vieren in een iets rustigere periode, want momenteel is de drukte nog niet voorbij met een nog zeer gevuld najaar.”, vertelt Danny.” En we hebben ook zin in 2020, want ook dat ziet er voor ons weer veelbelovend uit met toffe en nieuwe projecten, voor bestaande maar ook nieuwe klanten. Laat de toekomst en de projecten maar komen, JADA events blaakt van de energie en is er helemaal klaar voor!

Organisatie van evenementen – JADA Events

Shares

You May Also Like

Van Der Valk Hotel Nivelles-Sud: toprenovatie

Van Der Valk Hotel Nivelles-Sud was de eerste Van Der Valk vestiging in Wallonië ...

Neptunus bouwt optimaal geïsoleerde VIP-hospitality faciliteit voor Spengler Cup

In het koude Davos (Zwitserland) vindt ieder jaar de Spengler Cup plaats, het oudste ...

Geluidsarme, diervriendelijke (vuur) vuurwerkshow

7theaven ‘knalt’ 2020 in met geluidsarm en diervriendelijk slotspektakel in Heist op den berg ...

Repas Catering ontvangt klanten in nieuwe tasteroom

Repas Catering heeft de voorbije drie jaren een enorme groei gekend, wat ook heeft ...