JADA events opent een varend Pop Up Sterrenrestaurant

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Jan en Danny van JADA events zagen de afgelopen maanden zo goed als alle geplande bedrijfsevenementen van maart t/m het einde van het jaar geannuleerd of verschoven worden naar volgend jaar: een fors verlies. Om het moraal positief te houden komen ze nu naar buiten met een exclusief Sterrendiner op het water, en dit tijdens het weekend van 15 augustus. Ze sloegen de handen in elkaar met sterrenchef Olivier de Vinck van het Antwerpse restaurant Kommilfoo en met het fonkelnieuwe schip Blue Rhapsody van Battoo.

Slechts 3 dagen ontvangen ze gasten aan boord van het 85 meter lange schip met een glas Champagne, gevolgd door een exquise 4-gangendiner met vertrek aan het Havenhuis. Tijdens het diner maakt de Blue Rhapsody een tocht door de Antwerpse Haven en verschijnt Olivier de Vinck even aan uw tafel. Het decor van uw diner wijzigt voortdurend, en ongetwijfeld maakt de zonsondergang nog extra indruk op deze meer dan bijzondere varende evenementenlocatie, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot Pop-up Sterrenrestaurant.

Normaal gezien ontvangt Blue Rhapsody comfortabel 600 gasten, maar nu laten Jan en Danny maar maximaal 200 gasten toe per dag – volledig Corona-proof met voldoende afstand tussen de tafels en verdeeld over 2 dekken. Het wordt dus een exclusieve beleving, waarmee je bovendien een aantal partners uit de evenementensector en horeca ondersteunt in deze ook voor hen moeilijkere tijden.

Tickets kunnen geboekt worden op www.sterrendinerophetwater.be voor € 179 pp. Je kan er ook terecht met grotere groepen, in Rhapsody Bubbels van 10 personen per tafel.

Olivier de Vinck

17 jaar geleden opende Olivier restaurant Kommilfoo op het Antwerpse Zuid. Het groeide uit tot een vaste waarde in de Antwerpse culinaire wereld. Als beloning voor zijn werk kreeg Olivier in 2011 zijn eerste Michelinster. In de Gault & Millau 2015 is Olivier beloond met een 16/20.

Zijn keuken serveert seizoensgebonden Frans-Belgische gerechten.

In 2004 behaalde hij de zilveren medaille in de gerenommeerde Prosper Montagné wedstrijd. In 2005 won hij goud in deze wedstrijd en werd hij eerste Kok van België. In 2011 werd Olivier de Vinck en zijn restaurant bedacht met de titel “Asperge-restaurant Benelux- Culinaire Saisonnier“.

De mix van ervaringen resulteerde in een eigen kookstijl waarbij Olivier subtiel balanceert tussen traditie en trend.

JADA events

Begin 2008 kwamen Jan en Danny naar buiten met een nieuw evenementenbureau, uit passie voor alle op maat georganiseerde events. Ze braken al snel door bij veel bedrijven met hun persoonlijke en creatieve aanpak. 12 jaar later heeft JADA events een supertof en geroutineerd team én een klantenportefeuille waar veel concullega’s jaloers op zijn. Niet zo verwonderlijk dat ze met bepaalde partners exclusieve samenwerkingen hebben, en een zusterbedrijf Battoo oprichtten.

Battoo exploiteert 3 evenementiële schepen in België: Grace Kelly, Blue Rhapsody en Jules Verne.

Blue Rhapsody

Een “once in a lifetime” moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenementiële doeleinden lieten bouwen.

Het schip – 85 meter lang en 11,45 meter breed, is groots, modern, luxueus en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen.
Het schip is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.

Dit fonkelnieuwe schip is sinds juli 2019 dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland.
Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen.

Bereid je voor op een next level evenement.
Bereid je voor op Blue Rhapsody.

Contact
Danny Kayser
0496 389 790
info@sterrendinerophetwater.be
www.sterrendinerophetwater.be

Organisatie van evenementen – JADA Events

Shares

You May Also Like

Ook de eventsector toont zijn warm hart en springt bij in de getroffen regio

In nauwe samenwerking met het Belgische Rode Kruis en het NCCN (Nationaal Crisis Centrum), ...

Lancering ‘Outdoor Living’ e-platform van Organic-Concept

Organic-Concept schakelt een digitale versnelling hoger en lanceert een ‘Outdoor Living’ e-platform. Het platform ...

Bekende Deinse cateraar geeft Grand Café Driespoort tweede leven

Grand Café Driespoort, de horecazaak in het shoppingpark langs de Gaversesteenweg, heropent binnenkort de ...

De eerste slachtoffers in de eventwereld

“Life is music. Life is geen politiek spelletje” Astrid Stockman Waar we met de ...

ACC vertegenwoordigers bezorgen open brief en cartoon-reeks aan Kabinet De Croo

Open Brief aan Kabinet De Croo: Sinds meer dan een jaar werkt de eventsector ...

AED Studios start pop-up outdoor pretpark

Vanaf zaterdag 12 juni om 10u start AED Kadee: een nieuw outdoor entertainment concept ...

Let’s Meet in Brussels…
maar waar en hoe?

Ontdek de nieuwe dynamiek voor uw evenementen
in Brussel in deze prachtige publireportage