J&M Catering haalt Gault & Millau Catering award binnen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het zijn uitdagende tijden voor de evenementensector en dus ook voor J&M Catering. De cateraar uit Schelle is voornamelijk een nichespeler in de evenementencatering en kende de afgelopen periode dus weinig activiteit. Woensdagavond kreeg de cateraar tijdens de digitale show van de Gault & Millau Catering Awards wel fantastisch nieuws. Ze worden bekroond voor hun jarenlange creatieve aanpak in de sector met de “Creative Caterer of the Year” award. Zo pakken ze als enige Antwerpse cateraar een award tijdens de eerste editie van dit nieuwe format van het prestigieuze huis Gault & Millau.

In maart 2020 zou de eerste Night of the Catering plaatsvinden in zaal La Madeleine in Brussel. Covid19 besliste er anders over. In samenspraak met de sector werd besloten om op 30/09 alsnog de prijzen toe te kennen (die verdiend werden in 2019), tijdens een uniek online webinar waar enerzijds de Catering awards 2020 bekend werden gemaakt en anderzijds een licht werd geworpen op de toekomst van de cateringsector in België.

Wat maakt J&M Catering nu zo creatief?

Met concepten als Les Tables en Living Plates verrassen ze de gasten in hun eigen Napoleonzaal en op externe locaties staat J&M Catering vooral bekend om zijn uitzinnige en typerende decoratie. Zaakvoerder Jan Jacobs licht verder toe:

“Creativiteit zit bij J&M niet enkel in de concepten die we brengen, maar vooral in onze cultuur en de mindset van elke J&M’er. Met volle passie en inventiviteit benaderen we elk evenement, of het nu gaat om onze gerechten, dranken, materiaalkeuze, decoratie of operationele uitdagingen. Deze award geeft ons kracht en goesting om nog harder te werken aan de heropstart van onze sector. Ook willen we onze klanten bedanken om ons de kans, het vertrouwen en de vrijheid te geven om creatief te zijn in de uitwerking van hun evenementen.”

Over J&M Catering

J&M is sinds 1992 actief in de evenementencatering voor particulieren en bedrijven. Een team van 105 gedreven en gepassioneerde medewerkers garandeert een professionele aanpak: voor elke opdracht de absolute perfectie nastreven. Uitgepuurde smaken en een uitzinnige decoratie bieden u en uw gasten een onvergetelijke totaalbeleving. Authenticiteit en innovatie gaan bij J&M hand in hand, waarbij elk budget zijn prestige heeft. Dit jaar werd J&M eveneens voor de 8e maal op rij tot beste eventcateraar verkozen door de jaarlijkse enquête van Experience Magazine, die afgenomen wordt bij een panel van meer dan 500 eventprofessionals.

Door de coronacrisi is het team van 105 medewerkers nog steeds in grote mate, minstens tijdelijk, economisch werkloos. Door de ontwikkeling van verschillende B2C-concepten, onder andere als huiscateraar van de Handelsbeurs, hoopt zaakvoerder Jan Jacobs tegen begin volgend jaar iedereen opnieuw aan het werk te krijgen.

De bekendmaking van de award kan u hier bekijken: https://youtu.be/HUBPTIpSsBs
Meer info over de uitreiking vindt u hier: http://www.grotekeukens.be/nl/gaultmillau-catering-awards2020-online-show

Beeldmateriaal J&M Catering: https://we.tl/t-fwt2E8nwqt

Contact voor info en vragen:
Lorenz Lievens
Lorenz.lievens@jmcatering.be
www.jmcatering.be
+32 472 53 04 93

Unieke traiteur in Antwerpen – J&M Catering

Shares

You May Also Like

Domaine La Butte aux Bois blijft ten dienste van zijn gasten

Vrijdagavond werden nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Eén van de meest opvallende voorschriften is de sluiting ...

De twee gezichten van COVID-19

De horeca gaat op slot. Voor de tweede keer in 2020. Vier weken lang. ...

De oneerlijkheid van de coronacrisis

Allemaal samen. Dat is de enige manier om het virus klein te krijgen. En ...

The Oval Office ontketent een evolutie

Full-service communicatiebureau dat ‘real-life experiences’ centraal stelt The Oval Office ontpopt zich tot een volwaardig ...

Dino’s veroveren Technopolis!

Tijdelijke expo Dinopolis belooft extra bezoekers aan te trekken Dinopolis is open! Technopolis de poorten ...