Keek jij ook naar de BEA Awards via livestreaming? – Citymesh

EEN EVENEMENT VOOR DE EVENEMENTENSECTOR

De Nekkerhal in Mechelen stond op 1 december helemaal in het teken van de evenementensector. Dan vonden namelijk de BEA Awards (Belgian Event Awards) plaats. Jaarlijks worden indrukwekkende live-evenementen met deze ceremonie in de bloemetjes gezet. Vorig jaar konden de BEA Awards vanwege de toenmalige coronamaatregelen niet doorgaan, waardoor de categorieën tijdens deze editie worden opgesplitst in twee periodes, namelijk 2019-2020 en 2020-2021. Het was ook mogelijk om de cases die aan bod kwamen thuis te volgen via livestreaming.

Wat de uitreiking zo bijzonder maakt? Ze wordt georganiseerd vóór en dóór de evenementensector. De tagline, ‘The Roaring 2020’s’, gaf al meteen de ambitieuze insteek aan. De evenementensector kreeg tijdens de coronapandemie vele klappen te verwerken door de maatregelen, maar deze ceremonie toonde aan dat evenementen nog steeds veilig kunnen doorgaan, zonder in te boeten aan kwaliteit en creativiteit. In de ochtend en vroege namiddag stonden de presentaties en jurering van de finalisten op het programma. ‘s Avonds vond een receptie plaats.

STREAMING VAN DE CASES

Citymesh werkt als specialist in draadloze netwerken nauw samen met verschillende bedrijven in de evenementensector die aanwezig waren op de BEA Awards. Een klant van Citymesh viel tijdens de uitreiking in de prijzen: CityCubes kreeg een gouden BEA in de categorie B2C 2019-2020 voor hun Smile Safari, een pop-upexpo met instagrammable fotodecors.

De connectiviteitsoplossingen van Citymesh mochten natuurlijk ook niet ontbreken op de BEA Awards zelf. Er werden drie vaste internetlijnen geïnstalleerd, waarmee livestreaming op het evenement mogelijk werd gemaakt. Zo konden geïnteresseerden de presentatie van de cases ook op afstand volgen. De Nekkerhal, de locatie van de BEA Awards, is overigens geen onbekende voor Citymesh. Hier voorziet het bedrijf namelijk ook al Free WiFi.

Draadloze connectiviteit voor succesvolle evenementen – Citymesh

Shares

You May Also Like

JADA events neemt het roer over van eventlocatie AEC te Antwerpen

AEC, Antwerp Engineering Company, is een eventlocatie gelegen aan het Eilandje in Antwerpen en ...

Sylvester gestimuleerd door corona

Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, had een gesprek met Geert Vanoverschelde, CEO van ...

Ontmoet de ambassadeur van het BMCC Bert Mons

Bert Mons, Gedelegeerd Bestuurder Voka West-Vlaanderen aan het woord over het BMCC. Voka – ...

Hilton Brussels Grand Place | Een uitstap met de smurfen

Het Hilton Brussels Grand Place stelt de creatie van de Smurf Family room in ...

Inhuldiging Bruges Meeting & Convention Centre (BMCC)

Het was een historisch moment voor de stad Brugge. Na jaren van voorbereiding en ...

ACC lanceert HUB Teambuilding

Sinds de start van het Expert Center Event Marketing, is het aantal eventmarketingbureaus dat ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen