KonseptS Events genomineerd voor UNIZO KMO van het Jaar 2019

Post Image
Post Image

Heusden-Zolder – KonseptS Events werd genomineerd voor UNIZO KMO van het Jaar 2019 in de categorie ‘KMO Dienstenbedrijf van het Jaar’. De provinciale finale vindt plaats op donderdag 24 oktober en de nationale finale op woensdag 4 december.

Genomineerd! Wat volgt?

Begin september kreeg KonseptS Events de langverwachte mail met de boodschap: “De provinciale jury van de UNIZO KMO van het Jaar heeft een beslissing genomen en jezelf en jouw bedrijf geselecteerd voor de volgende ronde!”

Op woensdag 25 september kwam de jury nogmaals samen en werd er aan de provinciale finalisten gevraagd om zichzelf en het bedrijf kort te komen voorstellen, een pitch dus.

Vervolgens vindt op donderdag 24 oktober de provinciale uitreiking (Limburg) van de KMO van het Jaar plaats. Met een voorstelling van een bedrijfsfilmpje, korte vraagstelling en dan uiteindelijk de bekendmaking van de winnaars in elke categorie. Onder leiding van keynote met doctor Elke Geraerts in Corda Campus, Hasselt.

Wanneer KonseptS Events doorstroomt naar de volgende ronde, pitchen ze woensdag 20/11 voor de nationale jury voor de categorie Dienstenbedrijf van het Jaar.

Met als kers op de taart: woensdag 4 december, de nationale uitreiking tijdens het UNIZO Topseminar in Gent.

UNIZO KMO van het Jaar

De UNIZO KMO van het Jaar 2019 is een prestigieuze prijs, weggelegd voor de beste Vlaamse KMO die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering.

Meer info:

Sophie Naze

Blije zaakvoerster van KonseptS Events

T: 04 73 74 88 91

E: sophie@konsepts.be

Over KonseptS Events

KonseptS blinkt uit in event consulting, waarbij het klanten advies verleent, ondersteunt in hun visie en/of een volledig evenement op poten zet. Startend bij de noden van de klant bepaalt KonseptS samen met de klant het doel, de doelgroep en de boodschap van het evenement. Met een unieke beleving en de ROI als uitgangspunt, werkt KonseptS in vijf fasen, waarvan de klant zelf beslist wanneer hij KonseptS erbij betrekt. Deze werkwijze is de oplossing voor bedrijven die niet geheel zelf een evenement willen organiseren, maar ook niet de organisatie willen overlaten aan een evenementenbureau.

Event Consulting – KonseptS

Shares

You May Also Like

5 noodzakelijke ingrepen om 5 na 12

Na de blackout zetten we de spots weer vol op de toekomst. Een toekomst ...

AED Studios en Creationz zetten samen in op hybride events

De uitdagingen om evenementen te organiseren in tijden van corona zijn groot. De hoogtechnologische ...

777 Miljoen Euro nodig om Evenementensector te redden

Sinds 13 maart wordt de Belgische evenementensector zwaar getroffen door de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen die de overheid heeft opgelegd om de COVID-19 pandemie te bestrijden. De sector ...

Studie Deloitte berekent redding Belgische eventsector op 777 miljoen EUR

Brede eventsector vraagt regeringen bijkomende steun om 2021 te halen en 29 020 directe ...

Corona vs. communicatiebureaus: wordt het nog erger?

Onlangs bevroeg de Association of Communication Companies (ACC) voor een derde keer zijn leden ...