Las Vegas @ Docks Dome

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset Pauwels Consulting bedrijf, het best beschrijven.

Het Las Vegas thema was een perfecte sfeer voor dit consultancybedrijf. Iedereen was klaar om deel te nemen. De bedienig was uitstekend: enderzijds gastvrouwen gekleed als cabaretdanseressen, hun outfits met prachtige glinsterende veren; en anderzijds, de mannen, in hun elegant satijnen smoking. Zeshonderd gasten waren aanwezig op deze fantastische partij. Aan elk detail werd gedacht. De tafels waren gedecoreerd als populaire spellen zoals poker of roulette.

Wat is een feestje zonder een goede cateringservice?

Traiteur Magnus heeft uitstekende kwaliteit voor dit evenement geleverd. Diverse thema’s werden verwerkt in de verschillende gerechten. Zo konden de gasten vrij kiezen naargelang hun smaak. Het walking dinner werd geserveerd in de gehele zaal. De Aziatische keuken werd vertegenwoordigd door de “Mandarin Oriental”-, waar je sashimi en sushi kon eten, de Europese gastronomie werd vertegenwoordigd door “Caesar Palace”.

De organisator handhaafde een gecontroleerde hoeveelheid ‘American-touch’ tijdens de avond. De mix van een tradionele en extravagante stijl zorgde voor een prachtige combinatie. Verschillende musici maakten een verschijning, terwijl mooie danseressen genaamd “showgirls” konden worden gevonden in het Casino.

Kortom, de avond was een groot succes! Ze kijken alvast uit om hen opnieuw te verwelkomen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor personeelsfeesten in Brussel – Docks Dome

Shares

You May Also Like

Triple Tree: triumviraat van bureau-partner-klant

Triple Tree is een jong evenementenkantoor dat geleid wordt door ervaren rotten in het ...

Populairste locaties van 2018 – Seminar@home

2018 was voor ons een jaar vol nieuwe indrukken, unieke locaties en inspirerende events ...

Convention Bureau Event Park Amsterdam officieel gelanceerd

Het Convention Bureau Event Park Amsterdam is officieel gelanceerd in restaurant Bij Qunis in ...