Lekker én Coronaproof tafelen thuis met ‘The Perfect Dinner’

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Hoe erg en vervelend de coronacrisis ook is voor onze sector, het triggert ondernemers ook om creatief te zijn en originele ideeën uit te werken die ze anders misschien nooit zouden plannen. Zo dachten cateraar Bart Basselier van ‘Very Food Catering’ en partyplanner Ann De Vliegher van ‘Just Party’ er ook over. Met hun concept ‘The Perfect Dinner’ brengen deze ondernemers de culinaire belevenis tot in de huiskamer. “Bart zorgt voor het eten en ik neem de aankleding, de bediening én de afwas op mij. De mensen hoeven alleen hun voetjes onder tafel te schuiven. En zelfs die tafel kan worden geleverd, indien gewenst”, vertelt Ann aan Het Laatste Nieuws.

Immers, jezelf heruitvinden is sinds de lockdown in maart voor vele ondernemers uit de evenementensector onontbeerlijk geworden om te overleven. “Na de aankondiging van de lockdown werden er in 4 uur tijd bijna voor 700.000 euro aan evenementen geannuleerd,” getuigt Bart aan de krant. “In de periode van april tot september werden er 122 trouwfeesten verzet of afgelast en momenteel draaien wij amper 6 procent van onze normale omzet. We hebben wel wat kunnen recupereren met een afhaalformule, de opening van een pop-upzaak in ‘De Bonneterie’ in Aalst én de overname van ‘Bystrò Jamien’, een restaurant in Zwijnaarde. Voor een nieuw initiatief ben ik ingegaan op het voorstel van Ann De Vliegher van ‘Just Party’, met wie ik al regelmatig heb samengewerkt. Samen lanceren wij ‘The Perfect Dinner’.”

Het idee voor ‘The Perfect Dinner’ is ontstaan op Moederdag, in volle lockdowntijd. Voor haar gezin van zes had Ann een afhaalmenu besteld. “Los van het heerlijke eten miste ik toch iets. Je moet er zelf om, je moet de tafel dekken en ook het afruimen en de afwas doe je zelf. Mijn man en kinderen hadden ook elk iets anders gekozen en uiteindelijk was ik ook nog een hele tijd bezig met alles klaar te maken.” Dat moet ook anders kunnen, dacht ze. De rest is geschiedenis.

Met ‘The Perfect Dinner’ nemen Bart en Ann alle beslommeringen van de klanten weg. Bart zorgt met ‘Very Food’ voor een viergangenmenu met aangepaste wijnen en Ann doet de rest. Het eten aan huis bezorgen en vervolgens de bediening. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de tafel op voorhand stijlvol en gezellig is gedekt en dat de ruimte sfeervol is gedecoreerd. Verschillende thema’s zoals een herfst-, Kerst- en Nieuwjaarsthema behoren tot de mogelijkheden. Het gaat om een professioneel georganiseerd evenement, met maximaal tien personen aan tafel. Kortom, het perfecte etentje, met alles erop en eraan.

‘The Perfect Dinner’ dien je evenwel minstens een week op voorhand te reserveren.

Meer info via de Facebookpagina ‘The perfect dinner’www.justparty.be en www.veryfood.be.

Event catering – Very Food Catering

Shares

You May Also Like

Plug-In Hybrid Meetings: a Success for Pentahotel Brussels City Centre

Three months ago, Pentahotel Brussels City Centre launched its Plug-In hybrid meetings and event ...

Eventbureau New Balls Please zorgt voor COVID-veilige sociale verkiezingen bij Lidl

Bij Lidl hebben honderden werknemers veilig hun stem voor de sociale verkiezingen uitgebracht. Dat ...

Skanna Horecapersoneel blijft verbinden binnen en buiten de eigen bedrijfsgrenzen

Wie Selma Rana en Jacob Wouters van Skanna Horecapersoneel volgt op LinkedIn, weet dat ...

Oostende brengt collega’s terug samen

Sinds jaar en dag wordt Oostende gezien als de ideale locatie voor een combinatie ...