Les Lacs de l'Eau d'Heure, de bestemming die een hit is voor een groen uitje!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Een groen en absoluut exotisch kader, seminariezalen aan de rand van het meer en een brede waaier aan activiteiten midden in de natuur; de winnende combinatie van de Lacs de l’Eau d’Heure en het Golden Lakes Hotel trekt steeds meer groepen en bedrijven aan.

De Lacs de l’Eau d’Heure, die 1.800 hectare water en bos beslaan, zijn een uitzonderlijk stuk natuur. De meren liggen op 1,5 uur rijden van Brussel en vormen een authentiek en exotisch kader voor een seminarie of een ander bedrijfsevenement.

Naast particuliere bezoekers, trekt de bestemming ook steeds meer zakenmensen aan. Bedrijven, groepen en verenigingen vinden er alle ingrediënten om professionele evenementen te organiseren en hun personeel samen te brengen voor een groener evenement, een teambuildingactiviteit of een ander evenement.

Een seminariecentrum in het midden van de natuur

Aangezien de omgeving zo aangenaam is, worden bedrijven ook verleid door de infrastructuur van het Golden Lakes Hotel, gelegen aan de oever van het meer. Het seminariecentrum met zijn 7 volledig moduleerbare zalen biedt plaats aan 500 personen. De alomtegenwoordige natuur rondom het hotel onderscheidt de Golden Lakes van andere etablissementen in stedelijke gebieden.

Alles-in-één pakketten

Het Golden Lakes Hotel biedt all-inclusive arrangementen, inclusief zaalhuur, accommodatie ter plaatse en natuurlijk catering met een cateringservice of in het restaurant. Het pluspunt van de bestemming is het ruime aanbod aan activiteiten rond het hotel, waardoor u bijvoorbeeld een teambuilding kunt organiseren die 100% buiten in de pure natuur is.

Een populaire bestemming

En het minste wat we kunnen zeggen is, dat het werkt. De bestemming is inderdaad een schot in de roos en speelt duidelijk in op de huidige tendens naar ecologie, ecotoerisme en een terugkeer naar de natuur. Een tendens die zich niet alleen in de maatschappij voordoet, maar ook in de verzoeken van bedrijven, die steeds vaker voor de Lacs de l’Eau d’Heure kiezen voor de organisatie van hun professionele en duurzame evenementen.

Zo zal de RTBF binnenkort voor een groot aantal van haar personeelsleden een groot evenement organiseren rond het thema “energie”. Dit thema zal worden aangevuld met allerlei activiteiten in de natuur (fietstochten, tochten met elektrische scooters, boomklimmen, enz.).

Als u uw volgende uitje wilt organiseren in deze groene omgeving, die ideaal is voor verjonging en ontspanning, neem dan contact op met Ludovic COUDYZER, de vertegenwoordiger voor evenementen van de Golden Lakes, via de volgende contactgegevens:

seminaire@goldenlakeshotel.be
+32(0)495.61.89.47

Viersterrenhotel met seminariecentrum aan het meer l’Eau d’Heure in de Ardennen – Golden Lakes Hotel

Shares

You May Also Like

Klinkt veraf maar toch dichtbij!

De opening van dit prachtige business & event center is alweer 7 jaar geleden ...

Er zijn geen geheimen voor succes! – May Courier

“Inderdaad zijn er geen geheimen voor succes. Het is het resultaat van voorbereiding, hard ...

Uitreiking World's 50 Best Restaurant Awards in Antwerpen – A Room with a ZOO

Groot culinair feest in Antwerpen dinsdag 5 oktober, want daar vond in aanwezigheid van ...

Belangrijke korte Enquête “Ventilatiebevraging” – Eventconfederatie

In het kader van het dossier rond luchtkwaliteit, wil de Event Confederation onderbouwde informatie ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen