Leuke locaties in ’t Stad

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De zomermaanden komen eraan, het uitgesproken tijdstip om enkele interessante venues op een rijtje te zetten voor meetings, incentives of waarom niet personeelsfeestjes.

De Serre
De Serre is een gezellige binnentuin in hartje Antwerpen met een fris interieur. Een groene oase, gelegen vlak naast de Botanische tuin, met een veelzijdig karakter. Perfect bij mooi weer en zomerse temperaturen. Eigen catering is bovendien toegestaan.

Platform Bernaerts
Wie op zoek is naar een veelzijdige, moderne locatie in centrum Antwerpen voor een event, is in het veilinghuis Bernaerts aan het juiste adres. Elke ruimte heeft een uniek, artistiek karakter dat met zorg en toewijding werd uitgewerkt door de familie Bernaerts. Deze locatie is bovendien volledig gerenoveerd, met een permanente aanwezigheid van kunstobjecten.

House de Neuf
Omringd door de prachtige tuinen van 95ha groot, is deze groene locatie een parel die niet onbemind mag blijven! Met zijn rijke historiek is House de Neuf de ideale uitvalsbasis voor evenementen met karakter. Privé-events of bedrijfsfeesten, de ruimtes van het kasteel geven elke activiteit een ziel én extra flair. Bovendien zijn er veel outdoor mogelijkheden.

Lagare27
Vlakbij het bruisende Park Spoor Noord, vind je het beschermde monument ‘La Gare 27’.  Een klassiek Neogotisch station aan de buitenkant, maar binnen de muren een moderne, stijlvolle en volledig uitgeruste eventruimte. Ideaal dus voor bedrijfsfeesten, recepties en nightlife events.

Kasko
Vlakbij het Antwerpse Centraal Station, is er de goed bereikbare state-of-the-art technische locatie Kasko: strak modern karakter en volledig configureerbaar naar uw persoonlijke behoeften. Grote, uitgeruste bar, rokersruimte en lockerruimte, de perfecte locatie dus voor tal van events.

9Beaufort
Feestje met uniek panorama op Antwerpen vanop het Eilandje? Een gastronomische keuken geïnspireerd door Viki Geunes en een uitzonderlijk zuidelijk terras op de 9de verdieping van het MAS. 9Beaufort is zondermeer een aparte, maar onvergetelijke locatie voor al uw events.

Shares

You May Also Like

Hosting your next conference in Brussels? Three good reasons why to opt for Thon Hotels!

Five different locations within Brussels Location is key when selecting a venue to host ...

Las Vegas @ Docks Dome

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset ...

Thon Hotels launches New Promo Video

Thon Hotels has launched a new promo video to offer its customers a preview ...

Begijnhof Hotel hernieuwt samenwerking met M-Museum Leuven – Begijnhof Congres Hotel

M-Museum Leuven is al jaren een van de meest gewaardeerde partners van het Begijnhof Hotel, ...

Een vernieuwend concept… voor vernieuwende bedrijven!

Au rythme de Belvaux nam als uitgangspunt dat werkelijke innovatie niet gaat om het ...