Live, hybride of online? Jouw event bij Technopolis gaat àltijd door!

Plan jij binnenkort een event? Stuur die uitnodigingen maar uit, want Technopolis garandeert dat jouw event kan doorgaan. Ook in deze onzekere tijden. Technopolis heeft alles in huis om jouw evenement 100% corona-proof te maken. Ze gaan voor een live, hybride of online oplossing. Steeds met alles erop en eraan.

Event 2.0: altijd in de agenda

Technopolis plant jouw event in en volgt het vanaf dan nauwgezet op. Kan het in real life doorgaan of vormen ze het om tot een e-event? Of gaan ze beter voor een combinatie: een deel online en een deel live? Dankzij het kort op de bal spelende Event-team van Technopolis kan alles. Wees dus maar gerust: van annuleren is geen sprake.

Formule 1: een live event

Technopolis zwaait de deuren van een van hun 12 eventzalen voor je open. Met hun verschillende afmetingen zijn ze steeds gepast voor kleine én grote anderhalvemeterevents en -meetings.

Het Technopolis team is helemaal klaar om jullie veilig en wel te ontvangen. Ruime zalen, slimme inrichting en signalisatie, strikte hygiëne- en beschermingsmaatregelen, en zelfs aangepaste cateringformules. Je merkt het: alles om jou en je gasten een zorgeloos event te gunnen.

Voor elk event, klein of groot, voeren ze een eventcheck uit volgens het Covid Event Risk Model.

Formule 2: een hybride event

Is de gastenlijst te uitgebreid om de social distancing te waarborgen? Dan organiseren ze een hybride event, een dat zowel live als online plaatsvindt. De host en sprekers bevinden zich dan in de professionele opnamestudio, een veilige anderhalvemetersetting, van waaruit ze alles livestreamen.

Ofwel ontvangen ze al je gasten en verdelen ze ze over meerdere eventzalen, die virtueel met elkaar verbonden kunnen worden en waar ze met moderne audiovisuele technieken een vlekkeloze uitzending garanderen. Ofwel ontvangen ze een deel van je gasten ter plaatse en volgt een grotere groep van thuis uit, waar ze via een interactieve chat volop bij het event betrokken worden.

Formule 3: een online event

Is door strengere maatregelen een fysieke samenkomst helemaal onmogelijk? Dan haalt Technopolis al haar technologische en audiovisuele knowhow uit de kast voor een online event.

Je sprekers nemen plaats in het huiselijke decor van de opnamestudio, waar ze omringd worden door een professionele crew en technologisch hoogstaande apparatuur. Ze nemen er hun speech, presentatie of demo op en streamen die – live of uitgesteld – naar zoveel mogelijk gasten die alles perfect van thuis uit kunnen volgen.

Technopolis garandeert dat je event kan plaatsvinden!

Door ervoor te zorgen dat jouw genodigden zowel fysiek als digitaal aanwezig kunnen zijn, kunnen ze heel flexibel op eventuele wijzigende maatregelen inspelen. Bijgevolg kan jouw event altijd doorgaan, in welk format dan ook. Ze ontwikkelden een gans spectrum van events, van volledig live tot volledig digitaal en alles daartussen. Contacteer Technopolis om samen alle mogelijkheden te bespreken!

Nog vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ontdek alle mogelijkheden van Technopolis als unieke evenementenlocatie. Samen bekijken ze al jouw wensen!

Vraag een offerte aan

Seminariezalen Mechelen – Technopolis

Shares

You May Also Like

#SOS: 5 na 12 voor de eventementensector

Laat ons meteen met de deur in huis vallen: coronaproof events zijn mogelijk. Waarom ...

Den Hof is een binnenlands zakenhotel & trouwlocatie maar blijft niet bij de pakken zitten!

Gezien het zakenleven zo goed als stilligt, de conferenties en evenementen allemaal worden uitgesteld, ...

The-XPrnZ-Walk

Een COVID19-proof event beleving: bestaat ze?

GELUKKIG NIEUWJAAR! “Gelukkig Nieuwjaar, beste wensen voor 2020, een goede gezondheid en…”.  Het lijkt ...

Technopolis is blikvanger op 2e editie Smile Safari

Smile Safari, het “super instagrammable” en sinds dit jaar ook “tiktok-friendly” pop-upmuseum is terug! ...

Extended Reality bij AED Studios

Vanaf september biedt AED Studios in Lint de mogelijkheid aan tv-, film- en eventproducers ...