Live21!: virtuele events op locatie

Elk nadeel heeft zo zijn voordeel. Een van de weinige positieve gevolgen van de Coronacrisis is dat video booming business is. Dat hebben ook Frame21, Link21, Domein Witbos en boostU begrepen. Met Live21! wordt jouw evenement in een nieuw, virtueel jasje gestoken. Livestreamen is de boodschap!

COVID-19 gooide dit jaar de hele horeca- en eventsector overhoop. Er moest dus op zoek gegaan worden naar inventieve oplossingen. Live21! Hoort daar alvast bij!

Fysiek evenement vs. verplicht telewerken

Met Live21! werd op zoek gegaan naar de perfecte afweging tussen een fysiek evenement en de verplichting tot telewerken door de Coronacrisis. Door rechtstreekse betrokkenen alsnog op locatie te verwelkomen, weliswaar conform aan de Coronamaatregelen inzake maximale deelnemersaantallen, gaat de gezellige eventsfeer niet verloren. Teneinde het capaciteitsprobleem aan te pakken – meestal is het doelpubliek veel groter dan het toegelaten aantal – bieden deze bedrijven vanaf nu ook de mogelijkheid om evenementen te livestreamen. Bovendien kan de betrokkenheid van de deelnemers die vanop afstand meekijken, worden vergroot door het implementeren van allerhande tools. Daarnaast behoort het bezorgen van belevingspakketten bij de deelnemers thuis ook tot de mogelijkheden, waardoor ze tevens het gevoel krijgen effectief betrokken te worden.

Jouw evenement op maat

Binnen de drie locaties zijn er verschillende zalen ter beschikking die kunnen worden uitgebreid met verscheidene livestreampakketten. Op die manier kunnen bedrijven hun langverwachte evenementen alsnog laten plaatsvinden én slagen ze erin hun volledige doelpubliek op een ludieke, interactieve manier te betrekken.

Early Bird korting

Plan je binnenkort een bedrijfsevent? Wie nog voor eind oktober boekt, profiteert van een early bird korting van 10 % op de reservatie!

Frame21 Business & Event Center – Indrukwekkende Congres & Seminarie Locatie

 

Shares

You May Also Like

2de editie Smile Safari ditmaal in hartje Brussel

Na het succes van de eerste editie in Tour & Taxis vorig jaar, opende ...

Technopolis is klaar voor een geslaagd anderhalvemeterevent, jij ook?

Een event of meeting organiseren in coronatijden? Het lukt – veilig en wel – ...

Boek je meeting in Oostende & bezoek gratis het James Ensorhuis – 8 x coronaproof teambuilden

Business en Pleasure zijn in Oostende onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook dit najaar biedt ...

LET'S RECONNECT

De veiligheidsraad heeft de maatregelen voor het organiseren van evenementen ondertussen een beetje versoepeld. ...

Technopolis heeft drie formules voor veilige events

Wist je dat events bij Technopolis altijd kunnen doorgaan? Zo biedt dit huis van ...

Een duidelijk signaal …

De Corona-crisis heeft heel wat roet in het eten gegooid. Daar zijn we het ...