LIVING PLATES, een vernieuwend concept

Tafels komen tot leven!

Het event agency Creationz lanceert dit najaar een mooi concept voor corporate events: ‘Living Plates’. Samen met J&M Catering en Total e wordt een feeëriek verhaal gecreëerd om uw klanten en/of personeel te verassen.

‘Living plates’ is een heel aparte beleving waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en de genodigden op een unieke manier betrokken worden in het corporate verhaal van de gastheer. De typische kenmerken van het bedrijf worden op een magische manier gecreëerd: licht, geluid, projectie en gepersonaliseerde beelden brengen een stijlvolle ruimte tot leven. Er ontstaat een harmonie tussen omgeving en heerlijke gerechten. ‘Food pairing’ wordt rijkelijk aangevuld met ‘Image Pairing’ en ‘Atmosphere Pairing’.

De onderlinge verbondenheid tussen de genodigden wordt zo omgezet in een warm community gevoel. Het delen van emoties en waarden brengt het bedrijf heel dicht bij de mensen.

Creationz heeft voor dit concept een magisch kader gekozen: de nieuwe en stijlvolle Napoleonzaal in Schelle  (capaciteit van 400 personen), gemakkelijk bereikbaar gelegen aan de A12 tussen Antwerpen en Brussel en voorzien van een comfortabele gesloten parking.

Samen met J&M Catering en Total e wordt er een kwalitatief verhaal

Meer info?

Indien jouw bedrijf op zoek is naar een uniek event: Contacteer Bas Otten, sales & marketing Creationz – bas.otten@creationz.be – M. +32 (0)468 10 04 44 of Bart De Vos

Over Creationz:

Creationz is een full service event agency dat bekend staat voor waanzinnige en budgetvriendelijke creaties van unieke formats vanuit een duidelijke strategie en een feilloze productie. Mensen ontroeren en binden door ze in een verrassende setting te plaatsen en te inspireren, daar gaan we voor!

Creationz is  gespecialiseerd in personeelsfeesten, congressen, productlanceringen, klantenevents, jubileum events, beurzen enz…Enkele recente realisaties: Davis Cup Final 2015, Wereldpremière nieuwe Mini &  Launch BMW X2, Transport & Logistics Awards 2018, Client events Allianz & Argenta, The Hive (Rock-Werchter), Baba Yega show Flanders Expo, Tribute to Hazes Lott Arena, Supernova Conference room Antwerp 2018…

Aan het roer van Creationz staat Bart De vos, meervoudig event-award winnaar en oprichter van het succesvolle ‘B-art Eggsclusive Events’ evenementenbureau.

‘We move people, we create emotions, we think DifferEVent’

Bart.devos@creationz.be – M. +32(0)475 36 41 36

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Full-service evenementenbureau – Creationz

Shares

You May Also Like

Café Local pakt uit met fabelachtige remodelling

Wanneer je iemand vraagt of ze al van Café Local gehoord hebben, dan krijg ...

Art of Confusion, een wondere wereld van verbeelding!

Stap binnen in een wondere wereld van verbeelding Wie ‘Art of Confusion’ zegt, stapt ...

Business Faculty verleent eerste hulp bij welzijn tijdens je vergadering

Je wil een succesvolle vergadering inrichten? Al eens nagedacht over een powerfood buffet of ...

Soundation is fun, brengt vreugde & energie!

Ik ben een persoon, die spreekt met natuurlijke tonen en ik weet hoe ik ...

Radisson Blu Palace Hotel: Zakendoen aan zee

Een nieuwe zakenreis of meeting op de planning staan? Overweeg het Radisson Blu Palace ...

EY hield zijn personeelsfeest in de Docks Dome

Een avond gevuld met tropische sferen en cocktails. EY is één van de grootste ...