LIVING PLATES, een vernieuwend concept

Tafels komen tot leven!

Het event agency Creationz lanceert dit najaar een mooi concept voor corporate events: ‘Living Plates’. Samen met J&M Catering en Total e wordt een feeëriek verhaal gecreëerd om uw klanten en/of personeel te verassen.

‘Living plates’ is een heel aparte beleving waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en de genodigden op een unieke manier betrokken worden in het corporate verhaal van de gastheer. De typische kenmerken van het bedrijf worden op een magische manier gecreëerd: licht, geluid, projectie en gepersonaliseerde beelden brengen een stijlvolle ruimte tot leven. Er ontstaat een harmonie tussen omgeving en heerlijke gerechten. ‘Food pairing’ wordt rijkelijk aangevuld met ‘Image Pairing’ en ‘Atmosphere Pairing’.

De onderlinge verbondenheid tussen de genodigden wordt zo omgezet in een warm community gevoel. Het delen van emoties en waarden brengt het bedrijf heel dicht bij de mensen.

Creationz heeft voor dit concept een magisch kader gekozen: de nieuwe en stijlvolle Napoleonzaal in Schelle  (capaciteit van 400 personen), gemakkelijk bereikbaar gelegen aan de A12 tussen Antwerpen en Brussel en voorzien van een comfortabele gesloten parking.

Samen met J&M Catering en Total e wordt er een kwalitatief verhaal

Meer info?

Indien jouw bedrijf op zoek is naar een uniek event: Contacteer Bas Otten, sales & marketing Creationz – bas.otten@creationz.be – M. +32 (0)468 10 04 44 of Bart De Vos

Over Creationz:

Creationz is een full service event agency dat bekend staat voor waanzinnige en budgetvriendelijke creaties van unieke formats vanuit een duidelijke strategie en een feilloze productie. Mensen ontroeren en binden door ze in een verrassende setting te plaatsen en te inspireren, daar gaan we voor!

Creationz is  gespecialiseerd in personeelsfeesten, congressen, productlanceringen, klantenevents, jubileum events, beurzen enz…Enkele recente realisaties: Davis Cup Final 2015, Wereldpremière nieuwe Mini &  Launch BMW X2, Transport & Logistics Awards 2018, Client events Allianz & Argenta, The Hive (Rock-Werchter), Baba Yega show Flanders Expo, Tribute to Hazes Lott Arena, Supernova Conference room Antwerp 2018…

Aan het roer van Creationz staat Bart De vos, meervoudig event-award winnaar en oprichter van het succesvolle ‘B-art Eggsclusive Events’ evenementenbureau.

‘We move people, we create emotions, we think DifferEVent’

Bart.devos@creationz.be – M. +32(0)475 36 41 36

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Full-service evenementenbureau – Creationz

Shares

You May Also Like

Eco-Responsible Meetings at The Hotel.Brussels

The Hotel recently obtained the “Green Key” Certification for the eco-responsible initiatives they have ...

Noordzeecruise windmolenpark

Getriggerd door duurzame energie op zee? Scheep in met uw team voor een avontuurlijke ...

40e kunstexpositielocatie voor BooART Kunstbemiddeling

Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt groot succes Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt ...

MIDES Awards 2019 powered by DM&S

Binnen de cross mediale aanpak van het agentschap DM&S waande op 23 februari 2019 ...

Dinant, gekozen in de top 15 van de Best European Destinations 2019

Een idee voor uw volgende event? Dinant is goed bekend bij de binnenlandse of ...