Ernst&Young over Loft aan het Water “SUBLIEM, onze hoge verwachtingen meer dan overtroffen”

Post Image
Post Image
Post Image

Ben je op zoek naar een unieke plaats voor de algemene vergadering van je bedrijf? Of kijk je uit naar een buitengewone plek voor je bedrijfsevent?
Vergeet die duffe vergaderzalen met oersaaie sandwiches en restaurants, waar je op automatische piloot behandeld wordt. Loft aan het Water in Grobbendonk biedt jou een totaalconcept op basis van jouw wensen en vereisten.

Koppel het nuttige aan het aangename

In een out-of-the-box kader kan je op een ongekende manier het nuttige aan het aangename koppelen. In de meest luxueuze lounge krijg je alle ruimte om samen met je collega’s de koppen bij elkaar te steken en toekomstplannen te smeden, om nadien te genieten van een heerlijke lunch of exclusieve wellnessmodaliteiten.

Laat het weer het toe, dan kan je zelfs genieten van een uitzonderlijk ruim terras met een buitengewoon zicht op de omgeving rondom.

Geliefd bij de allergrootste merken

Verschillende bedrijven deden reeds beroep op de unieke aanpak van Loft aan het Water, zoals Carglass, Ecover, Unilever en KBC. Recent vervoegde ook Ernst & Young dit lijstje.
De lofrede van Shannah en haar collega’s laat niet veel aan de verbeelding over:

“Naar jaarlijkse gewoonte hebben we op 10 juli 2019, met 5 collega’s een meeting buiten onze kantoormuren opgezet. Dit jaar hebben we hiervoor de bijzondere locatie van Loft Aan Het Water (LAHW) gekozen. Al vanaf de eerste minuut van het eerste telefoongesprek was het duidelijk dat de mensen van LAHW 100% mee waren in ons verhaal en onze wensen. Wat een klanteninzicht! De prijzen die ons werden meegegeven lagen perfect in lijn met de prijzen die we de afgelopen jaren op alle andere locaties hebben betaald (allen klassevolle locaties overheen België). Enthousiast keken we uit naar deze dag, we waren ervan overtuigd dat het een onvergetelijke ervaring zou worden. En zo geschiedde! En meer nog, LAHW heeft onze hoge verwachtingen meer dan overtroffen. Perfecte locatie voor informele meeting. Buiten hebben we genoten van ons ontbijt, lunch en de pauzes. Binnen in de zetels hebben we onze meeting gehouden. Alle zintuigen hebben van de eerste tot de laatste seconde genoten. Locatie, drank en eten, voorzieningen en bediening waren allen SUBLIEM! Ik zou zo terug gaan met ons team naar LAHW of een van de andere locaties. Ik raad het ook aan iedereen aan. Ik ben vol lof over de LOFt.”

Wil jij meer weten over de businessarrangementen van Loft aan het Water of de andere Nooz-locaties? Surf meteen naar https://www.businooz.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzaal aan het water – Loft aan het Water

Shares

You May Also Like

Speciaalbierfestival Hoeven trekt 1400 bierliefhebbers naar Conferentiecentrum Bovendonk

De 2e editie van Speciaalbierfestival Hoeven was voor bezoekers én organisatie een groot succes. ...

Happy when you are surrounded by nature – M Hotel, Genk

M Hotel, waar de stad en natuur mekaar kruisen. Vergader in hartje Genk en ...

Horta Rooftop-Bar by St-Germain

Welkom op het gezellige DAKTERRAS van HORTA! Kom genieten van LEKKERE cocktails of doe ...

Alphabet kiest de auto van het jaar Docks Dome

Het bedrijf Alphabet, opgericht in 1997, is wereldleider op het gebied van zakelijke mobiliteit. ...

Sinterklaas & Sonepar Belgium @ Wild Gallery

Sonepar is de wereldwijde marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en aanverwante diensten ...

UCI BMX WK 2019 kiest voor krekels promotiemateriaal

Eind juli vond op het circuit van Zolder Hét BMX-evenement van 2019 plaats: De 2019 UCI BMX World ...