Loft aan het Water krijgt een nominatie voor de Meeting Awards

Loft aan het Water

NOOZ is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een compleet ANDERE manier van vergaderen midden in de natuur. Denk aan brainstorming sessies, executive meetings, business reviews, enz.

De unieke huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt en in een efficiënt en ongedwongen sfeer kan vergaderen.

Alles waar jij kan van dromen kunnen wij voorzien : internet, het summum van klank en beeld,  prachtige natuur, geheel privé zonder andere mensen, beamer, enz.  Zelfs de catering verzorgen wij graag voor jou.

Nooz is uniek en staat voor kwaliteit. Wim en Veerle, eigenaars van NOOZ begeleiden jouw project  altijd zelf en met de grootste zorg.  Ze denken mee, zijn creatief en geven jouw bedrijfsuitje op deze manier een “andere” invulling.
Ze voelen de noden van bedrijven perfect aan, omdat ze ervaring hebben in  verschillende Sales, Marketing en Director functies bij meerdere multinationals.

En waarom zou jij ook de uitdaging niet aannemen van de meest ultieme “out of the box” vergadering:  een beleving in je eigen privé bos,  los van het seizoen en weertype. We garanderen dat je zelf bij vriestemperaturen outdoor kan brainstormen zonder koud te hebben!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzaal aan het water – Loft aan het Water

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wat kan jij doen om jouw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau te tillen? – Seminar@home

Bedrijfsevenementen kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. De succesfactor is duidelijk: een unieke locatie ...

The city of Antwerp is more than a port; it’s also a harbor for creativity

Antwerp is ‘A’-typical destination with a convention center within a Zoo! An historical destination ...